Pirkanmaa, Uusimaa

Myyntipäällikkö

Etsimme asiakkaallemme Sensorola Oy:lle Myyntipäällikköä automaation antureiden pariin. Sensorolan toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Hämeenlinnassa, mutta työtä voit tehdä joustavasti hybridimallilla myös esimerkiksi Tampereelta tai Lahdesta.

Työtehtäväsi

Työ pitää sisällään koko myynnin kaaren uusasiakashankinnasta nykyisten asiakkuuksien hoitoon. Työskentelet itsenäisesti, aktiivisesti ja ratkaisuhakuisesti asiakasta auttaen ja palvellen. Olet valmis kohtuulliseen matkustamiseen, sillä osa asiakastapaamisista tapahtuu asiakkaan luona eri puolilla Suomea. Toisinaan matka voi suuntautua ulkomaille päämiesten koulutuksiin ja kokouksiin. Tarkemmin työtehtävät muovautuvat valitun henkilön osaamisen ja taustan mukaan.

Myyntipäällikkönä sinulla on omat vastuualueet, joita hoidat itsenäisesti. Vastuualueisiin voi kuulua esimerkiksi asiakkuuksia ja/tai tuoteryhmiä ja ne määräytyvät omien vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme sinulta

Olet kiinnostunut myyntityöstä teknisellä alalla spesifin tuoteryhmän parissa. Sinulta löytyy alaan liittyvä koulutus, esimerkiksi ammattikorkeakoulusta tai korkeakoulusta ja sinulla on vahvat viestintätaidot sekä suomeksi, että englanniksi. Ennen kaikkea sinulla on tuntemusta automaatioalasta ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista ja prosesseista. Pidät asiakaskontakteista ja haluat kehittää itseäsi eteenpäin alan ammattilaisena. Antureiden tuntemus katsotaan eduksi.

Sensorola tarjoaa

Sensorola Oy tarjoaa innostavan työyhteisön perheyrityksessä ja itsenäisen sekä vastuullisen tehtäväkentän, unohtamatta tarvittavaa taustatukea. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja työympäristöösi sekä osallistua yrityksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Sensorolassa voit kokea olevasi osa Sensorola-perhettä. Yhtiö tarjoaa työntekijöilleen koulutusta tarpeen mukaan, sekä kattavan alkuperehdytyksen työhön ja tuotteisiin.

Tehtävästä maksettava palkka on n. 4000–6000 €/kk, riippuen osaamisestasi ja taustastasi. Lisäksi Sensorola tarjoaa tulospalkkauksen ja muita työsuhde-etuja voimassa olevan käytännön mukaisesti.

Lisätietoja

Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saa Poolian konsulteilta Sakarilta (sakari@poolia.fi & 020 7290 846) tai Katilta (kati@poolia.fi, 0207290833).

Sensorola Oy 

Sensorola Oy on palvellut suomalaista teollisuutta ja toimittanut automaatioteollisuuden antureita jo vuodesta 1994. Toimintamme kehittyy voimakkaasti ja olemme yksi Suomen johtavista anturitoimittajista. Asiakaskuntamme muodostuu suomalaisesta automaatiota hyödyntävästä koneenrakennusteollisuudesta sekä teollisuuslaitoksista. Toimimme asiakkaidemme kumppanina ratkaisemassa heidän mittausten ja tunnistusten haasteita. Autamme asiakkaitamme oikean anturin valinnassa tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon, jälkimarkkinointia unohtamatta.

Tutustu meihin tästä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Pirkanmaa, Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.11.2022
Viitenumero
9018386
Yhteyshenkilö

Sakari Tuomainen

sakari@poolia.fi

p. +358 20 7290 846