Vantaa

.NET-integraatiokehittäjä

Asiakkaamme Futunio etsii vakituiseen työsuhteeseen .NET-integraatiokehittäjää työttömyyskassat-yksikköönsä luomaan tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta.

Työnkuvaasi kuuluu

Futunion kehittämissä yhteiskuntamme kannalta kriittisissä järjestelmissä on lukuisia integraatioita, joita he kehittävät jatkuvasti osana kokonaisarkkitehtuuriaan. Tähän merkitykselliseen työhön he etsivät nyt .NET-integraatiokehittäjää. Roolissa toimit päivittäisissä kehitystehtävissä osana työttömyyskassat-yksikön tuotelinjan kehitystiimiä. Pääset mukaan työhön, jolla on yhteiskunnallista vaikutusta ja joka näkyy suomalaisten arjessa, sekä koordinoimaan integraatioihin liittyvää kehitystä. 

Heidän teknologiastäkissä on .NET Core ja C# sovelluksia sekä Kubernetes, Docker ja VM-alustat. Sovellukset liittyvät mm. pankkiajoihin, ja edellyttävät vastuullista ja tarkkaa otetta.

Mitä sinulta odotetaan

Sinulla on jo kokemusta integraatioiden suunnittelusta ja kehittämisestä, mutta myös ohjelmistokehityksestä laajemmin. Integraatioiden orkestroinnin lisäksi sinulle todennäköisesti tuttua ORM- ja API-arkkitehtuuri. Futunion sovelluksiin liittyvät viranomaisrajapinnat ja maksuliikenne, ja ne edellyttävät siten vastuullista ja tarkkaa otetta.

  • Vahvaa loogista ajattelua ja kykyä hallita kokonaisuuksia.
  • Kokemusta .NET-ohjelmistokehityksestä.
  • Kokemusta integraatioalustoista (esim. Frends tai vastaavasta).
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Suomen kielen lisäksi kykyä kommunikoida englanniksi.
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä ja yritysjärjestelmistä.
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin.

Miksi työskennellä Futuniolla

Futuniolla tehdään töitä ketterillä menetelmillä ja työssään he arvostavat laatua sekä DevOps-menetelmiä. Tässä sinulla on apuna Futunion laadunvarmistus ja DevOpsin asiantuntijat. Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Futuniolla on kattavat työsuhde-edut (liikunta, lounas, puhelin, työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ergonomiapalvelut jne.) ja etätyö on osa heidän työkulttuuriansa. He uskovat siihen, että työ tuotetaan parhaiten siellä, missä viihdyt parhaiten, joten voit työskennellä Vantaan toimistolla tai muuallakin Suomessa. Lisäksi työn ja vapaa-ajan tasapainoa pidetään tärkeänä, minkä takia Futunio tarjoaa kaikille työntekijöilleen työajalla käytettävän viikoittaisen liikuntatunnin.

Lisätiedot 

Mikäli kiinnostuit niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon tai jaa LinkedIn profiilisi palkkatoiveen kera. Huomioithan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Kysymyksiisi vastaa Poolialta Janette Andersson (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839) tai Elina Leskinen (elina@poolia.fi). 

Futunio

FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi sekä www.totalspecificsolutions.com.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.05.2022
Viitenumero
6739670
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839