Helsinki

Office Assistant

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä, jossa laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskunta arvostaa henkilökohtaista palvelua ja tiimien asiantuntijuutta. Haemme nyt asiakasyrityksemme Premium Groupin vahvan ja vakaan kasvun tueksi Helsingin Etelärantaan OFFICE ASSISTANT'ia äitiyslomasijaiseksi ajalle 2.1. - 31.12.2020.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvasi sisältää kokonaisvaltaisesti toimistosta ja toimistolle saapuvien asiakkaiden huolehtimisesta sekä lakitoimintojen assistentin tehtäviä. Hoidat itsenäisesti neuvottelutilat tapaamistilanteiden mukaan sekä huolehdit puhelin liikenteestä ja toimiston posteista. Vastuullasi on myös toimistotarvikkeiden ylläpito ja tilaaminen sekä muut toimiston ylläpitoon liittyvät hallinnolliset tehtävät. Lakitoimintojen osalta vastaat laskutuksesta ja asiakirjojen vireille jättämisestä.

Edellytykset

Sinulla on kokemusta sekä asiakaspalvelusta että assistenttina toimimisesta. Olet myös tottunut käyttämään MS Office-ohjelmia ja mahdollisesti jotakin asiakashallintajärjestelmää. Osaat tarvittaessa palvella asiakkaita myös englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta tehtävien hoitoon. Et epäröi kysyä epäselvissä tilanteissa, mutta osaat myös selvittää haasteita itsenäisesti. Olet työssäsi tarkka ja pidät asiat järjestyksessä. Viihdyt hyvin muiden ihmisten kanssa ja omaat positiivisen asenteen etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita.

Tarjoamme

Premium Group tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, miellyttävän työympäristön ja mukavat työkaverit.

Lisätietoja

Haethan tehtävää heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Premium Group 

Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan kokonaisuuksia family office -periaatteella. Kymmenen vuotta myöhemmin Premium on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä.Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Tämän vuoksi suosimme usein tiimityöskentelyä laki- ja talouspuolen ammattilaistemme kesken. Jatkuvasti kouluttautuva henkilöstömme on aina ajan hermolla. Kun ajantasainen tieto on sekä asiakkaan että Premiumin koko tiimin käytössä, voimme toimia asiakkaan kanssa kuin yksi yritys. Tavoitteenamme on rakentaa Premiumista laki- ja talouspalveluiden näkemyksellisin toimija ja alan halutuin työpaikka.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
22.10.2019
Viitenumero
882059
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837