Kirkkonummi

Ohjelmistokehittäjä/Front-end Developer

Picosun Oy:n kasvun myötä automaatiotiimiin haetaan nyt ALD-tuotteista innostunutta Ohjelmistokehittäjää/Front-end Developeria.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työ sisältää ensisijaisesti selainpohjaisen  käyttöliittymäalustan kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Käyttöliittymäalusta on TwinCAT HMI, mutta tämän aiempaa tuntemusta ei edellytetä. Toimenkuvaa voidaan muokata myös sisältämään mm. PLC-ohjelmointia, simulointeja sekä ylätason analyysi- tai valvontatyökalujen kehittämistä

Edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai DI) sekä muutaman vuoden työkokemusta web-ohjelmoinnin tai automaatioprojektien parista.

Oleellista on kuitenkin kielten ja tekniikoiden ymmärrys; erityisesti HTML5/Javascript, css ja SQL. Lisäksi odotamme, että sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja halu kehittää omaa vastuualuettasi.

 .NET/C# osaaminen (tiettyjen serverielementtien editoiminen), CodeSys/TwinCAT3, Omron CJ2M tai muu vastaava PLC osaaminen, Git-kokemus sekä käyttöliittymäsuunnittelukokemus ovat suureksi eduksi.

Edut

Picosun Oy on moderni kasvuyritys, jossa arvostetaan työn laatua ja positiivista asennetta työntekoon. Täällä omia ideoita saa ja pitää tuoda esille ja oma kädenjälki saa näkyä! Asiakkaina ovat globaalisti tunnettuja yrityksiä, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Toivomme, että olet valmis matkustamaan satunnaisesti (joitain viikkoja vuodessa) Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan alueille. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuoliset edut sekä mahdollisuuden päästä mukaan osakeohjelmaan. Picosunin valoisat ja raikkaat työtilat sijaitsevat lyhyen kävelyetäisyyden päässä Masalan juna-asemalta Kirkkonummella. Työt voit aloittaa heti/sopimuksen mukaan.

Yhteyshenkilöt

Kysymykset voit ohjata Poolia IT:n rekrytointikonsultille Sigridille: sigrid@poolia.fi / 0207290839 tai Tarjalle: tarja@poolia.fi / 0207290837. Haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Picosun Oy

Picosun on suomalainen nopeasti kasvava ohutkalvoteknologiaan erikoistunut yritys. Atomikerrospinnoitus (ALD – Atomic Layer Deposition) on kasvava globaali markkina, jossa Picosun kasvattaa osuuttaan voimakkaasti. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan korkeanteknologian kehityksen ytimessä ja mahdollisuuden työskennellä yhdessä alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa avoimin mielin ja rohkeasti eteenpäin katsoen.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kirkkonummi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.08.2019
Viitenumero
347595
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839