Jyväskylä

Ohjelmistokehittäjä Jyväskylään

Etsimme tunnetulle sovellusratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme heidän kasvavaan joukkoonsa Ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse

Jos sydämmesi halajaa ohjelmistojen jatkuvalle kehitykselle ja ylläpidolle niin tämä tehtävä on sinulle. Pääset työskentelemään osana 17 hengen tuotekehitystiimiä, jossa vallitsee avoin ja joustava työilmapiiri sekä jossa uudet ideat pääsevät kehittymään.

Mitkä asiat auttavat menestymään

Erityisesti Full Stack -kehityksessä PHP-, JavaScript- ja olio-ohjelmointi kokemus on tehtävän kannalta erittäin oleellista. Toivoisimme myös kokemusta näistä relaatiotietokannoista, HTML ja CSS.

Voit olla jo pidemmällä oleva asiantuntija tai uraasi aloitteleva osaaja. Osaamisesi voit olla kerryttänyt joko työkokemuksen tai oman harrastuneisuutesi kautta. 

Mitä on tarjolla

Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Jyväskylän keskustan läheisyydessä, jossa sinua odottaa ammattitaitoiset kollegat sekä tiimi, jossa vallitsee avoin ja rehellinen tekemisen meininki. Saat tukea, vastuuta ja vapautta koko organisaatiolta päivittäiseen työhösi, jotta pääset oppimaan ja kehittymään. 

Lisätiedot

Jos mielenkiintosi heräsi, hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Jos mielessäsi on jotain kysyttävää, rekrytointikonsulttimme Sanna Majava ja Annastiina Korpi (sanna@poolia.fi ja annastiina@poolia.fi) auttavat sinua mielellään.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
28.02.2020
Viitenumero
1540421
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838