Espoo

Ohjelmistokonsultti

Haluatko päästä rakentamaan yhtä myyntimme kulmakivistä? Etsimme Espoon Keilaniemeen asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä projektihallinnan vahvaa osaajaa Taloushallinnon ohjelmistokonsulttia      
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työssäsi vastaat taloushallinto-ohjelmistojemme kaupallisten asiakasprojektien suunnittelusta, läpiviennistä, dokumentoinnista ja projektien tavoitteiden saavuttamisesta. Osallistut toisinaan myös ohjelmiston kouluttamiseen. Projektit voivat liittyä esimerkiksi ohjelmistojen vaihtoon tai tilitoimiston toiminnan kehittämiseen ja ne toteutetaan yhdessä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien (kuten myyjien ja ohjelmistokouluttajien) kanssa. Taustavoimanasi on kokenut myynnin ja konsultoinnin organisaatiomme sekä muut finagolaiset.

Menestyksen avaimet:

– Sinulla on konkreettisia näyttöjä projektien hallinnasta ja kyky ohjata useita projekteja samanaikaisesti
– Sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä kaupallisten myyntiprojektien toteutuksesta sekä menestyksellisestä läpiviennistä
– Ymmärrät laadukkaan asiakaskokemuksen osa-alueet ja varmistat niiden toteutumisen työssäsi
– Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
– Taloushallinnon ja/tai ohjelmistoalan tuntemus ovat toivottuja
– Hallitset Excelin erinomaisesti

Olet pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen sekä myynnillinen tiimipelaaja, jossa yhdistyy aito halu auttaa asiakkaitamme, hyvä tilannetaju ja into kehittää uutta. Olet aidosti kiinnostunut sähköisistä palvelukanavista sekä näiden hyödyntämisestä palveluratkaisujemme kehittämisessä. Toimit vastuualueellasi hyvin itsenäisesti ja oma-aloitteellisesti, joten priorisointi, oman ajan hallinta sekä itseohjautuvuus ovat sinulle tuttuja taitoja.

Työ edellyttää matkustamista.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää!

sanna@poolia.fi

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 250 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
298873
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838