Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ohjelmistosuunnittelija Etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta ja itsenäistä Ohjelmistosuunnittelijaa (sulautetut järjestelmät) vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Metsälään.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään IOT-pohjaisten tuotekehitysprojektien, mm. hissijärjestelmien ja älykkäiden näyttöpäätteiden parissa, osana kolmen hengen tiimiä. Tehtäviin sisältyy niin uusien järjestelmäympäristöjen luominen kuin myös olemassa olevien kehittäminen ja päivittäminen.

Edellytykset

Toivomme jo muutamien vuosien kokemusta sulautettujen järjestelmien parissa työskentelystä, C ja C++ kielten sujuvaa osaamista sekä Linux ympäristön tuntemusta. Tietotekninen koulutustausta ja harrastuneisuus ovat myös isoksi eduksi.

Oleellista on, että kokeneena konkarina osaat jo ottaa omat selkeät vastuualueet haltuun ja nähdä missä ja miten asiat voidaan tehdä paremmin. Osaat työskennellä itsenäisesti ja itseohjautuvasti, myös englanniksi. Sujuva englannin kielen osaaminen on tässä tehtävässä ehdoton edellytys!

Edut

Genera Oy tarjoaa monipuolisen ja laaja-alaisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien kansainvälisten asiakkaiden ja tuotekehitysprojektien parissa.

Tiimissä tukenasi on kaksi pitkän linjan konkaria, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua alkuun. Matala organisaatio, vastuulliset ja merkittävät kansainväliset projektit sekä laaja-alainen ja monipuolinen toimenkuva ovat syitä miksi tässä yrityksessä viihdytään pitkään!

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikimmiten, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian!

Yhteyshenkilö(t)

Sigrid Puhilas-Ikonen

Genera Oy

Genera Oy on vuonna 1985 perustettu elektroniikka-alan yritys. Genera Oy on osa Genera Management Oy -konsernia joka on toimivan johdon ja työntekijöiden omistama. Genera Oy valmistaa vaativan käyttöympäristön näyttö- ja elektroniikka ratkaisuja Helsingin Metsälässä. Suurimpia asiakkaita ovat Kone Oyj, Wärtsilä Oyj, ABB sekä Fujitsu Finland Oy.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
21.05.2019
Viitenumero
247424
Yhteyshenkilö