Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Generan kolmen hengen ohjelmointitiimiin etsitään nyt uutta sulautettujen järjestelmien Ohjelmistosuunnittelijaa työskentelemään erilaisten IoT-pohjaisten tuotekehitysprojektien pariin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään erilaisten IoT-pohjaisten tuotekehitysprojektien pariin, mm. hissijärjestelmät ja älykkäät näyttöpäätteet. Tehtäviin sisältyy niin uusien järjestelmäympäristöjen luominen kuin myös olemassa olevien kehittäminen ja päivittäminen.

Edellytykset

Oleellista on, että sinulla on jo hieman työkokemusta (myös harjoittelukokemus huomioidaan) ohjelmistosuunnittelun ja/tai kehityksen parista sekä vahvaa C ja C++ kielten osaamista ja Linux ympäristön tuntemusta. Kokemus sulautettujen järjestelmien parista sekä ohjelmointiin painottuvat opinnot ja mahdolliset vapaa-ajan projektit ovat myös isoksi eduksi. Tulet työskentelemään kansainvälisessä tiimissä, joten englannin kielen osaaminen on tärkeää.

Edut

Genera Oy tarjoaa monipuolisen ja laaja-alaisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien kansainvälisten asiakkaiden ja tuotekehitysprojektien parissa. Tiimissä tukenasi on kolme kokenutta kollegaa, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua alkuun. Matala organisaatio, vastuulliset ja merkittävät kansainväliset projektit sekä monipuolinen toimenkuva ovat syitä miksi tässä yrityksessä viihdytään.

Lisätiedot

Jos kiinnostuksesi heräsi niin tehtävää kuin asiakasyritystämme kohtaan niin haethan tehtävää pikaisesti CV:n sekä hakemuksen, palkkatoiveen kera.

Genera Oy

Genera Oy on vuonna 1985 perustettu elektroniikka-alan yritys. Genera Oy on osa Genera Management Oy -konsernia joka on toimivan johdon ja työntekijöiden omistama. Genera Oy valmistaa vaativan käyttöympäristön näyttö- ja elektroniikka ratkaisuja Helsingin Metsälässä. Suurimpia asiakkaita ovat mm. Kone Oyj, Wärtsilä Oyj, ABB sekä Fujitsu Finland Oy.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
303293
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839