Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Haemme nyt kotimaiselle omalla alallaan erittäin arvostetulle IT-kokonaispalveluja tarjoavalle asiakkaallemme järjestelmätestaukseen liittyvään projektiin toimeentarttuvaa ja oma-aloitteista Ohjelmistotestaajaa!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Testausprojekti liittyy mm. isoille ammattiliitoille suunnattuun järjestelmään sekä erilaisten prosessien testaamiseen (mm. päärekisteri ja lisämodulit kuten jäsenten asiointikanavat). Tikettijärjestelmänä on JIRA. Tiimissä on kolme muuta testaajaa sekä 12 kehittäjää / ohjelmoijaa.

Edellytykset

Toivoisimme jonkin verran kokemusta järjestelmätestauksesta (esim. ERP tai CRM) sekä tarkkuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista. Testaus -sertifioinnit ovat eduksi mutta emme edellytä niitä.

Lisätiedot

Tarjolla on mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista testaustiimiä ja kehittää omaa ammattitaitoasi sekä oppia uutta!

Työsuhde on noin puolen vuoden mittainen ja alkaen pikaisesti/sopimuksen mukaan. Asiakkaamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä kauppakeskus Jumbon vieressä Kehä3:n varrella.

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä CV:si!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
puh. 020 729 0838

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
puh. 020 729 0835

Futunio

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
17.04.2020
Viitenumero
1810112
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835