Helsinki

Onsite Support Engineer

Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Etsimme nyt globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavan asiakkaamme CGI:n On-Site Support Services tiimiin kokenutta Onsite Support Engineeriä työskentelemään lähituen sekä liikkuvan lähituen pariin pääkaupunkiseudulla.  Huomioithan, että liikkuvan työn luonteen vuoksi auto on tässä tehtävässä välttämättömyys. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviin kuuluu Windows työasemaympäristöissä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, oheislaitteisiin (mm. printterit ja mobiililaitteet) sekä verkkoihin liittyvissä kysymyksissä. 

Edellytykset

Tähän tehtävään etsimme henkilöä, jolla on teknisen koulutustaustan ohella jo muutaman (noin 2-5) vuoden työkokemusta työasematuen (lähituki, käyttäjätuki, asennukset) parista. Arvostamme myös muuta ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuen tehtävistä (service desk, help desk) sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta, osaamista Windows käyttöjärjestelmien parista sekä asennus ja konfigurointi osaamisesta.

Tehtävä edellyttävää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tehtävien priorisointiin. Oleellista on myös itseohjautuvuus, luotettavuus ja täsmällisyys. Kansainvälisissä työympäristöissä työskentely edellyttää myös selkeää kommunikointikykyä suomen ja englannin kielellä.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistasi ja kerryttää työkokemusta suuresta kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, osaavan tiimin tuen, monipuolisen työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden laaja-alaiseen oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada ”jalkaasi oven väliin” tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joustavasti ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa (8-16) sekä satunnaisesti päivystysvuoroissa (7-18). Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Poolia IT:n rekrytointikonsultit Annastiina Korpi (020 7290 835 & annastiina@poolia.fi) ja Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi). 

CGI Suomi Oy

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijamme työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.11.2021
Viitenumero
4809135
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835