Helsinki

Onsite Support Specialist

CGI on kansainvälinen tietotekniikan ulkoistuspalveluita tarjoava yritys, jonka OnSite Support Services tiimiin etsimme nyt Onsite Support Specialistia työskentelemään työasematuen pariin Helsingin kantakaupungin alueella sijaitsevaan asiakkuuteen.  Töitä tehdään alkuun 1-2kk verran liikkuvassa lähituessa (edellyttää autoa) ja sen jälkeen pysyvästi yhdellä asiakassaitilla, jossa työskennellään 100% onsite (eli ei etätyömahdollisuutta). 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviin kuuluu Windows työasemaympäristössä päätelaite -ja sovellusasennukset sekä näiden ylläpito ja tukitehtävät. Työskentelyyn kuuluu myös tukipyyntöjen vastaanottaminen, vianmäärittely, tekninen ongelmaratkaisu sekä käyttäjien tukeminen ja opastus erilaisissa työasemiin, printtereihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Edellytykset

Toivoisimme sinulla olevan IT-alan koulutustaustaa (Datanomi tai IT-tradenomi) sekä jo aiempaa työkokemusta service desk tehtävien tai lähituen parista. Arvostamme myös työharjoittelun-, kesätöiden – tai muuta kautta saatua ajan tasalla olevaa työkokemusta vastaavista it-tuen tehtävistä sekä tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja teknistä orientoituneisuutta, osaamista Windows käyttöjärjestelmien parista sekä asennus ja konfigurointi osaamisesta.

Molemmat tehtävät edellyttävän kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tehtävien priorisointiin. Oleellista on myös itseohjautuvuus, luotettavuus ja täsmällisyys. Kansainvälisissä työympäristöissä työskentely edellyttää myös selkeää kommunikointikykyä suomen ja englannin kielellä.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää monipuolista työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, osaavan tiimin tuen, monipuolisen työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden laaja-alaiseen oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävän organisaation IT-infran toimintaa sekä rakennetta. Näiden lisäksi tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden saada ”jalkaasi oven väliin” tunnettuun ICT-alan palvelutoimijaan sekä ennakkoluulottomalla asenteella ja omalla toiminnallasi mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden urakehitykseesi!

Lisätiedot

Käynnistämme hakuprosessin pikaisella aikataululla heti kesälomien jälkeen elokuussa. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt elokuun aikana ja työskentelemään kokoaikaisesti toimistoaikojen puitteissa. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy heti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Yhteyshenkilöt

Neea Turunen
neea@poolia.fi
+358 20 7290 843

CGI Suomi Oy 

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.06.2021
Viitenumero
3980386
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843