Espoo

Osa-aikainen Testikoordinaattori

Swan IT Oy Testipalvelut etsii Testivalvojaa/Testikoordinaattoria osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työhösi kuuluu testikeskukseen saapuvien asiakkaiden vastaanottaminen, sisään kirjaaminen, henkilöiden valvominen testiprosessin ajan sekä huolehtia, että kaikki sujuu prosessin mukaisesti aina testin päättymiseen ja asiakkaan uloskirjaamiseen asti. Lisäksi työhön kuuluu testivarausten tekoa sekä s-postitse että puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua. 

Työskentely tapahtuu Pohjois-Tapiolan ja Helsingin Pasilan testikeskuksissa, joten toivomme mahdollisuutta työskennellä molemmassa toimipisteessä. Työaika tulee olemaan 5h/vko. Työvuorot sijoittuvat joko aamupäivälle noin klo 9-13 välille tai iltapäivälle noin klo 14-18 välille. Työvuoroista pystyy sopimaan esimiehen kanssa viikkokohtaisesti. 

Edellytykset

Tehtävät sisältävät laajasti asiakaspalvelua, edellyttäen myös tarkkuutta, kärsivällisyyttä sekä positiivista otetta työskentelyyn. Voit olla esim. opiskelija tai elämäntilanteesi mahdollistaa muuten säännöllisen osa-aikatyöskentelyn. Toivosimme, että sinulla on jo kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja sinun on luontevaa asioida erilaisten ihmisten kanssa. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on etu. Sinulla on hyvät perus IT-taidot (Office) ja koska sertifikaatit suoritetaan useimmiten testioperaattoreiden omia ohjelmistoja käyttäen, on uusien ohjelmistojen ja järjestelmien omaksuminen myös tärkeää.

SwanIT tarjoaa mukavan työympäristön ja kivan tiimin, jolta saat tukea kaikissa tilanteissa. Esimiehenäsi toimii Espoon testikeskuksen vastaava. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti. Voit jättää CV:n ja hakemuksen hakuohjeiden mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä saa Poolia IT:n konsultilta Sigrid Puhilas-Ikoselta; sigrid@poolia.fi tai soittamalla 020720839, tai Tarja Laaksolta; tarja@poolia.fi, 0207290837.

SwanIT

SwanIT on suomalainen perheyritys ja ylpeä historiastaan. Vuonna 2017 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen jatkamme perinteikkään LAN Group Finland Oy:n jalanjäljissä, yli 30 vuoden kokemukseen nojaten. Pitkän historiansa aikana yrityksemme on tullut tunnetuksi luotettavuudesta, joustavuudesta sekä iloisesta ja osaavasta tiimistä. Tämän ansiosta meillä on ollut ilo palvella luottoasiakkaitamme kaikilla toiminta-alueillamme jo yli 20 vuoden ajan.

Odotamme tulevaisuudeltakin yhä syvenevää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Kehittyvät digitaaliset työvälineet ja teknologia mahdollistavat liike- tai järjestötoiminnan tehostamisen aivan uudelle tasolle ja haluamme toimia asiakkaidemme oppaina ja tukena matkalla kohti yhteisiä tavoitteita.

Yhdessä luodut arvomme joustavuus, luotettavuus, osaavuus, huumorintaju ja tasa-arvo ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.09.2020
Viitenumero
2221134
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839