Helsinki

Osastopäällikkö

Lektar Oy on vakavarainen perheyhtiö ja olemme toimineet Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Lektar maahantuo mm. kattavan valikoiman kodin taloustavaroita. Kodin ja sisustuksen tuotteitamme myyvät rautakaupat, suuremmat vähittäiskaupan liikkeet, käyttötavaroiden myyntiin keskittyneet kauppaketjut sekä rakentamisen ja sisustuksen erikoisliikkeet.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haemme nyt asiakkaallemme osaavaa ja innostunutta OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ kasvattamaan ja kehittämään taloustavaratuoteosaston liiketoimintaa sekä vetämään sen osaavaa tiimiä. 

Työtehtävät

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit taloustavaratuoteosaston vetäjänä, jonka vastuualueisiin kuuluu mm. keittiö ja siivoustuotteet sekä kodin ja työkalujen säilytystuotteet. Oman tiimin vetämisen lisäksi vastaat aktiivisesta yhteydenpidosta päämiehiin, ostojen suunnittelusta, vuosibudjetoinnista sekä osastosi markkinoinnista. Osastopäällikkönä osallistut myös yrityksen vuosineuvotteluihin, ideoit, kehität ja viet asioita aktiivisesti eteenpäin. Raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Edellytykset

Haemme henkilöä, jolla on jo kaupan alan tuntemusta ja tuntee alan isot toimijat sekä niiden rakenteet. Olet aktiivinen liikkumaan työn puolesta ja nautit monipuolisesta työnkuvasta sekä erilaisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Sinulla on sujuva englannin kielen taito, ruotsin kieli on plussaa!

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän hyvien ja tunnettujen tuotteiden parissa. Saat hyvän tiimin tueksesi sekä uudet työvälineet ja sähköiset tilausjärjestelmät.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Lektar Oy

Lektar oy on vakavarainen perheyhtiö ja olemme toimineet Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa ja perheyhtiönä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Tiiviit ja pitkät yhteistyösuhteet niin toimittajiimme kuin asiakkaisiimme takaavat kilpailukykymme muuttuvilla markkinoilla. Varastomme ja toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n tuntumassa.

siirry yrityksen kotivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.04.2021
Viitenumero
3347133
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833