Helsinki

Ostoreskontra

Me olemme SGS - maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadustamme ja luotettavuudestamme. 89 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 600 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman. Haemme nyt SGS:n Helsingissä Pitäjänmäellä sijaitsevaan pääkonttoriin taloustiimiin määräaikaista Ostoreskontra/Ostajaa äitiysloman sijaiseksi. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät 

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu ostoaloitteiden hyväksyntä ja tarkastus Oraclessa sekä Puolan palvelukeskuksen tukeminen SGS Finlandin ostoreskontran ylläpidossa.

Lisäksi tehtäviin sisältyy matkustajien opastus matkalaskumoduulin käytössä (Oracle on otettu käyttöön lokakuussa 2021) sekä muita erikseen sovittavia taloushallinnon tehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva voidaan muokata osittain myös valitun kokemus- ja osaamistaustan mukaan.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi ja jonkin verran kokemusta taloushallinnon alan tehtävistä. Erityisesti arvostamme kirjanpidon perusosaamista sekä kokemusta taloushallinnon tietojärjestelmistä (esim. Oracle). Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi ostoreskontran ammattilainen, ja olet kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä konserniympäristössä.

Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet myös englanniksi. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen sekä täsmällinen, omaksut nopeasti uusia asioita ja sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi.

Tehtävä edellyttää joustavuutta erityisesti kuukauden vaihteen raportointien aikaan.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, jossa pääset kehittymään taloushallinnon asiantuntijaksi kansainvälisessä konsernissa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle viihtyisän työyhteisön sekä joustavat työajat; myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.  Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön. 

Lisätietoja

Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! 

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

SGS Finland 

Me olemme SGS – maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadustamme ja luotettavuudestamme. 89 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 600 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman.

Suomessa SGS:llä työskentelee lähes 300 asiantuntijaa kolmessa yrityksessä, SGS Fimko Oy:ssä, SGS Finland Oy:ssä ja SGS Analytics Finland Oy:ssä. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta meillä on toimipisteitä myös Espoossa, Tuusulassa, Kotkassa, Karkkilassa, Tampereella ja Raumalla.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
24.01.2022
Viitenumero
5566741
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833