Vantaa

Ostoreskontra / talousassistentti

Haemme nyt asiakkaallemme Vantaalle lähelle lentokenttää ostoreskontranhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti/sopimuksen mukaan ja kestää alustavasti elokuun loppuun.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässä hoidat ostoreskontraa ja avustat matkalaskuihin  ja palkkoihin liittyvissä projekteissä. Teet myös muita erilaisia avustavia kirjanpidon tehtäviä  kuten muistioita ja tase-erittelyjä. Toimit myös kesän aikana ns.  back up tehtävissä.  

Edellytykset

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta taloushallinnon eri osioista sekä ostoreskontrasta.  Käytössä on SAP joten sen osaaminen on suuri etu.  Osaavalle ja oma-aloitteiselle ihmiselle tehtävää voidaan vielä muokata tietojen ja taitojen mukaan 

Lisätiedot

Tehtävä sopii hyvin myös kesätöitä hakevalle ja kokemusta omaavalle henkilölle joka pystyy aloittamaan jo huhtikuussa ja jatkamaan elokuun loppuun asti

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
12.03.2020
Viitenumero
1623969
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833