Helsinki

Ostoreskontranhoitaja

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme osaavaa Ostoreskontranhoitajaa (Accounts Payable Specialist) vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Malmilla sijaitsevaan toimipisteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu osto- sekä hyvityslaskujen käsitteleminen sisältäen tiliöinnin, tarkastamisen, kohdistamisen, kierrätyksen ja maksatuksen.

Lisäksi hoidat laskuihin liittyviä selvityspyyntöjä ja tiedusteluja, toimit yhteyshenkilönä toimittajille sekä vastaat toimittajarekisterin ylläpidosta. Työpöydältäsi löytyy myös erilaiset tilien täsmäytykset, kulu-allokointi ja arvonlisäverokäsittely ja ylipäänsä monipuoliset tarkastus- ja selvitystehtävät. 

Suomen taloustiimi on osa Nordic-taloustiimiä, jota johtaa talousjohtaja Ruotsissa, muut tiimit ovat Norjassa ja Tanskassa. Teet tiiviisti yhteistyötä Suomen tiimin lisäksi em. maiden, mutta erityisesti Ruotsin kollegoittesi kanssa.

Suomen yksikön ja taloustiimiin ollessa pienehkö, toivomme sinulta joustavuutta ja luontevaa sekä pelotonta suhtatumista prosesseihin, deadlineihin, tiimityöhön ja muutoksiin sekä kansainväliseen yhteistyöhön.

Edellytykset

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy

•  Muutaman vuoden kokemusta ostoreskontrien ja ulkoisen laskennan tehtävien parista

•  Mielellään kokemusta Shared Services -työskentelystä ja ulkoistamiskuvioista

•  Vankkaa ymmärrystä taloushallinnon, kirjanpidon ja erityisesti osto- sekä myyntireskontran parista mielellään kansainvälisessä organisaatiossa

•  Kokemusta ja/tai ymmärrystä Lean-menetelmistä sekä standardoinnista

•  Joustava ja analyyttinen sekä tarkka työskentelyote

•  Kykyä hahmottaa ja hallinnoida useita eri kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä taitoa priorisoida

•  Hyvät MS Office taidot ja kokemusta taloushallinnon sovelluksista (Microsoft Dynamics NAV katsotaan eduksi)

•  Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielten osaaminen

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän. Tehtävän hoitoa varten saat osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.

Lisätiedot

Mikäli edellä mainittu herätti kiinnostuksesi ja koet soveltuvasi tehtävään, lähetä meille englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si! 

Mikäli heräsi kysyttävää niin Sanna (sanna@poolia.fi, puh. 040 779 1349) ja Annastiina (annastiina@poolia.fi, puh. 040 663 3487) kertovat mielellään sinulle lisää. 

Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen suhteen.

Falck

Falck on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on perustamisvuodesta 1906 lähtien ollut estää onnettomuuksia, hätätilanteita ja sairauksia sekä pelastaa hädässä olevia ihmisiä ja auttaa sairaita ihmisiä.

Nykyisin Falck toimii maailmalla neljällä alalla: assistance-, pelastus-, koulutus- ja terveyspalveluissa. Falck Groupissa on lähes 35 000 työntekijää. ​​ Suomessa Falck toimii Hinaus- ja tiepalveluiden toimialoilla.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.11.2019
Viitenumero
1018228
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838