Kerava

Ostoreskontranhoitaja

Asiakasyrityksemme Europress Group Oy etsii taloushallinnon tiiminsä vahvistukseksi itsenäistä ja reipasta Ostoreskontranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriinsa Keravalle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti ostoreskontran hoitamisesta. Huolehdit saapuvat ostolaskut kiertoon, ylläpidät toimittajatiedot toiminnanohjausjärjestelmässä, tiliöit laskut ja varmistat ostolaskujen kierrätyksestä ajallaan sekä tuet käyttäjiä ostolaskunkierrätysjärjestelmän käytössä (Basware IR) ja olet toimittajiin yhteydessä, jotta laskut saadaan halutussa muodossa. Avustat tehtävässäsi myös kirjanpitoa sekä hoidat matkalaskujen käsittelyä ja materiaalien arkistointia ja lisäksi sinulla on kiinnostusta sekä valmiuksia tarvittaessa tuurata myös muita taloushallinnon tiimin jäseniä.

Tehtävässäsi raportoit Financial Managerille ja työskentelet osana Europress Groupin taloushallinnon tiimiä.

Edellytykset

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ostoreskontranhoitajana työskentelystä ja eduksi luemme kokemuksen muista taloushallinnon tehtävistä. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella, mutta koet kuitenkin ostoreskontratehtävät pidemmälläkin aikajanalla omaksi osaamisalueeksesi. 

Suomen lisäksi pystyt työskentelemään englannin kielellä, ruotsin kielitaidosta on etua. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, järjestelmällinen ja omatoiminen. Omaat positiivisen asenteen työhön ja osallistut päivittäin aktiivisesti taloustiimin ja muiden sidosryhmien kanssa tehtäviin tuloshakuisesti ja suoriudut niistä annetuissa aikatauluissa.

Europress Group Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi yrittäjähenkistä kiertotaloudessa toimivan yrityksen taloustiimiä.  Pääset kasvamaan sekä kehittymään vakavaraisessa ja kehittyvässä Suomalaisessa konsernissa, jonka viihtyisät tilat sijaitsevat Keravalla.

Lisätiedot

Tehtävän viimeinen hakupäivä on 29.1.2021, mutta huomioithan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana! Liitä tietoihisi cv:n lisäksi myös hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.1.2021 alkaen Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837)

Europress Group Oy

Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Europress on vuosien varrella kerännyt ympärilleen ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukon, ja joukkovoimalla olemme yhdessä luoneet täysin uudet tuotteet, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltaisen palvelupaletin. Luomme uutta ja näytämme tietä alamme toimijoille. Konsernin emoyhtiö Europress Group Oy sijaitsee Suomessa. Pääkonttorissa Keravalla toimivat mm. konsernin hallinto, tuotekehitys ja valmistus sekä Suomen alueen myynti- ja huolto-organisaatiot. Tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Puolassa toimittavat suomalaiset laatutuotteemme omille markkina-alueilleen. Vuonna 2019 avattu Europress Benelux on Europress Groupin uusin tytäryhtiö tarjoten palvelua myynnin, huollon ja asiakaspalvelun osilta Benelux-maiden markkina-alueille.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.01.2021
Viitenumero
2726989
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837