Pääkirjanpitäjä (Accountant)

Etsimme Itä-Vantaalla toimivalle laaja-alaiselle, tunnetulle kansainväliselle sekä arvostetulle asiakkaallemme monipuolista ja toimeen tarttuvaa PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ (Accountant). Tehtävän aloitus on pikainen, toiveena jo heinäkuun lopussa ja kesto helmikuun 2020 alkuun.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvasi koostuu kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, vero- ja alv-ilmoitusten laatimisesta sekä viranomaisraportoinnista. Itsenäinen tilinpäätöstaito ei ole ehdoton edellytys, mutta prosessin ymmärrys tulee olla. Tiimissä on vajaa 10 kollegaa, jokaisella vastuu omasta /omista yhtiöistä. Koko taloushallinnon palvelukeskuksessa asiantuntijoita on noin 60-70 hlöä.

Edellytykset

Henkilöltä toivomme vahvaa taloushallinnon osaamista erityisesti ulkoisesta laskennasta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, sekä joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä vaihtelevissa talouden tilanteissa. 

SAP:n tai muun vastaavan ERP:n käyttökokemus on iso etu. Käytössä on myös Cognos Controller. Sujuvan suomen ja kohtuullisen englannin kielen osaaminen tulee olla.

Ennen kaikkea arvostamme joustavaa ja ennakkoluulotonta sekä myönteistä asennetta ja erinomaisia tiimitaitoja.

Edut

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kartuttaa osaamistasi ja saada monipuolista ja arvokasta kokemusta taloushallinnon vaihtelevista tehtävistä arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
09.07.2019
Viitenumero
257655
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838