Helsinki

Pääkirjanpitäjä

Pitkäikäinen ja vakaa monialakonserni asiakkaamme etsii kauttamme pääkirjanpidon rautaista osaajaa KONSERNIN PALVELUKESKUKSEN PÄÄKIRJANPITOON Helsingin Sörnäisiin vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat
Pitkäikäinen ja vakaa monialakonserni asiakkaamme etsii kauttamme pääkirjanpidon rautaista osaajaa

KONSERNIN PALVELUKESKUKSEN PÄÄKIRJANPITOON

Helsingin Sörnäisiin vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työtehtävät

Etsimämme pääkirjanpitäjä tulee työskentelemään varustamoliiketoiminnan parissa päätehtävinään:

Pääkirjanpidon kuukaudenaikaiset tehtävät, kuten mm:
– palkkakirjaukset
– meripalkkojen täsmäytykset ja selvitykset
– kirjanpidon selvitykset
– matkalaskukulujen kirjaus
– alv-laskenta ja täsmäytys
– projekteihin osallistuminen talouden osalta
– reskontran ohjeistaminen

Pääkirjanpidon kuukaudenvaihteen tehtävät, kuten mm:
– käyttöomaisuuden hoito
– bunkkeri-laskelmat (polttoaineen kulutus)
– satamakuluarviot ja keskeneräiset matkojen kuluarviot
– jaksotukset ja täsmäytykset (mm. tasetilit)
– raportointi
– maksuaineiston lähetys
– tilinpäätös ja veroilmoituksen teko
– yhteyshenkilönä tilintarkastajalle varustamoliiketoiminnan osalta
– tiivis yhteistyö controllerin ja liiketoiminnan kanssa

Käytössä oleva järjestelmä on Aditro Wintime ja ostolaskujen kierrätyksessä Approval. Pankkiohjelmana käytetään OpusCapitaa ja raportoinnissa Clarion FPM –järjestelmää.

Edellytykset

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa kirjanpidon käytännön kokemusta ja rohkeutta hoitaa erilaisia vaihtelevia tilanteita. Pääkirjanpitotiimin jäsenenä kannat vastuun omasta työstäsi, olet luotettava, joustava ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi, ruotsin kielen taidon luemme eduksesi.

Arvostamme sinnikkyyttä, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä otetta työhön. Ripeäotteisuus sekä halu ja kyky kehittää työtehtävääsi ovat myös piirteitä, joita arvostamme. Työskentelyotteesi on huolellinen ja järjestelmällinen – osaat erottaa oleellisen ja epäoleellisen.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja itsenäisen pääkirjanpidon selkeän tehtäväkokonaisuuden arvostetussa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät. Sinulla on muiden pääkirjanpitäjien sekä laskenta-assistentin tuki ja apu saatavilla.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Yhteyshenkilö(t)

Aspo Oyj

ESL Shipping on Itämeren johtava kuivia irtolasteja kuljettava varustamo. ESL Shipping varmistaa ja optimoi teollisuuden ja energiantuotannon tuote- ja raaka-ainekuljetukset ympärivuotisesti vaikeissakin sääolosuhteissa. Varustamo tarjoaa erityispalveluina suurten valtamerialusten lastauksia ja kevennyksiä merellä. ESL Shipping täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja kuuluu pörssilistattuun Aspo-konserniin. 

ESL Shipping osti vuonna 2018 ruotsalaisen kuivalastivarustamo AtoB@C Shippingin, jolla on tällä hetkellä 28 alusta 4000 ja 5000 dwt:n segmentissä. Yrityskaupan jälkeen ESL Shippingin ja AtoB@C Shippingin yhdistetty laivasto koostuu 49 aluksesta, ja liikevaihto on noin 180 miljoonaa euroa.

Itämeren lisäksi jääluokitetut aluksemme soveltuvat erinomaisesti liikennöintiin arktisilla alueilla. Arktiset merireitit ovat yleensä avoinna vain heinäkuusta lokakuuhun, mutta jäävahvistetuilla aluksillamme liikennöinti alueilla on mahdollista myös avovesikauden ulkopuolella. 

Viisi vuotta sitten asetimme kunnianhimoiset päästövähennystavoitteet uudisrakennuksillemme. Viikin ja Haagan suunnittelussa kiinnitettiin kaikissa vaiheissa erityistä huomiota energiankulutuksen minimointiin, mikä yhdessä uusimman teknologian kanssa mahdollisti yli 50 prosentin vähennyksen hiilidioksidipäästöihin. Tämä määrä on sama kuin Kansainvälisen merenkulkujärjestön IMO:n myöhemmin asettama tavoite vuodelle 2050. Meille tämä tavoite on todellisuutta jo tänään.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
26.06.2019
Viitenumero
250087
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838