Espoo

Päätelaiteasiantuntija

Etsimme nyt asiakkaallemme SwanIT:lle vastuulliseen rooliin osaavaa Päätelaiteasiantuntijaa täydentämään heidän työasema palvelukokonaisuuttaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet vastaamaan keskisuurten ja suurten asiakkuuksien työasemien ulkoistuspalveluiden toteuttamisesta, ylläpitämisestä ja kehittämisestä alusta loppuun. Tehtävässäsi olet vastuussa koko projektin elinkaaresta, lähtien liikkeelle suunnittelusta aina asiakasympäristöjen vakioimiseen SwanIT:n ympäristön ja standardien mukaiseksi tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus rakentaa oma rooliasi sekä tuoda omia ideoita, näkemystä ja toimiviksi todettuja toimintatapoja osaksi SwanIT:n kasvavaa toimintaa.

Edellytykset

Jotta menestymisesi tehtävässä olisi taattua, toivoisimme aiempaa kokemusta ja tietotaitoa seuraavista aihealueista:

  • Laajan Windows-työasemaympäristön keskitetty hallinta
  • Työasemien vakiointi-, tuotteistus- ja sovelluspaketointi
  • Active Directory & Group Policy
  • System Center Configuration Manager
  • Intune
  • Käyttöjärjestelmä- ja sovellusvirtualisointi
  • Päätelaitteiden tietoturva- ja suojausratkaisut
  • Varmuuskopiointiratkaisut
  • Etäkäyttöratkaisut
  • Windows-palvelinympäristöt

Tehtävä vaatii itseohjautuneisuutta, ongelmanratkaisukykyä, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä edellytys.

Miksi töihin SwanIT:lle?

Tulevaisuuden IT ei ole pelkkiä digipolkuja ja liiketoiminnan kehittämistä. Yhä useammin asiakkaat vaativat kumppaneiltaan myös vastuullisuutta, jossa korostuvat ekologisuus ja ympäristöarvot. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkausmallin ja -etujen lisäksi eturivin paikan liittyä alan suunnannäyttäjiin, mitä tulee edellä mainittuihin arvoihin. Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin – Teemme tulevaisuutta jo tänään!

Työyhteisömme on reilu, kannustava, ammattimainen ja helposti lähestyttävä. Teemme töitä kovaa ja innolla, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikkea ei voi eikä tarvitse itse tietää, jolloin avuliaat työkaverit varmistavat, että saat tarvittavan tuen työhösi. Meillä saat olla rehellisesti oma itsesi ja annamme sinulle tilaa kehittää ja kehittyä porukassamme. Väkinäisyyteen emme pakota, eikä kaikkien huonoille vitseille ole pakko nauraa. Suosimme joustavuutta ja aitoja kehitysmahdollisuuksia kaavamaisuuden ja jähmeiden prosessien sijaan. Nyt palkattava henkilö pääsee loistamaan haettavassa roolissa, mutta huomioimme tulevaisuuden toiveet ja kehityspolut toiveidesi ja kykyjesi mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jätä se sekä ansioluettelosi palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistyvät heti ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Janette Andersson, 0207290839 tai janette@poolia.fi & Annastiina Korpi, 0207290835 tai annastiina@poolia.fi

SwanIT – ketterä, ekologinen, alan suunnannäyttäjä

SwanIT on perustettu vuonna 2017 tavoitteenaan luoda vaihtoehto perinteiselle ajattelulle IT-infraratkaisuissa. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta sekä vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus IT-alalta.

Ydinosaamistamme ovat verkkoratkaisut ja päätelaitteet, sisältäen hankinnan, suunnittelun, ylläpidon, hallinnan ja tuen tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Toimitamme verkko- ja laiteratkaisut kuukausihinnoiteltuina palvelutuotteina keskisuurille ja suurille yrityksille sisältäen etätuki- ja lähitukipalvelut. Huolehdimme laitteiden toimituksista, asennuksista, lisensseistä, ylläpidosta, tietoturvasta sekä vastuullisesta komponenttien kierrätyksestä laitteen elinkaaren päättyessä. Lisäksi autamme asiakkaitamme erilaisissa projekteissa kuten verkkojen suunnittelussa, laite- ja järjestelmävalinnoissa sekä konsultoinnissa. Nopea reagointi- ja päätöksentekokykymme sekä kattava kumppaniverkostomme takaavat laadukkaat ja ajantasaiset palvelut. Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat visiomme laadukkaasta kestävän kehityksen edistämisestä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.12.2021
Viitenumero
5129786
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835