Helsinki

Palkanlaskija

Etsimme Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevalle kiinteistöpalveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 30.8.2019 asti.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan monipuoliset palkanlaskennan tehtävät neljän hengen tiimissä. Hoidat sekä kuukausi- että tuntipalkkoja ja tulkitset useita TES:ia; mm. kiinteistöpalveluala (työntekijät ja toimihenkilöt), sähköala ja rakennusala.

Edellytykset

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta palkanlaskennasta ja Mepcon käyttökokemusta. Työntekijänä olet tehokas, huolellinen, palveluhenkinen ja ystävällinen tiimin jäsen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.07.2019
Viitenumero
259689
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833