PALVELUHENKISIÄ PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ

PALVELUHENKISIÄ PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ rahoitusalalla toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme Helsingin kantakaupunkiin. Projekti käynnistyy 3.8. ja on kestoltaan noin 3 kk.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Odotamme sinua osaksi uutta perustettavaa palvelutiimiä, jossa on tarkoituksena uuden lanseerattavan vakuutusalan tuotteen tarjoaminen kuluttaja-asiakkaille. Työtä tehdään puhelimitse, joten odotamme aiempaa kokemusta myynnillisestä työstä sekä asiakaspalvelutaitoja ja etenkin jos olet toiminut vakuutus- tai pankkisektorilla, on se sinulle eduksi.

Sujuvat it-taidot sekä suomen ja englannin kielten taidot ovat edellytys työssä menestymisen kannalta.

Edut

Tässä on erinomainen mahdollisuus kerryttää myyntikokemusta suuresta finanssialan asiantuntijaorganisaatiosta ja sen prosesseista. 

Lisätiedot

Työt alkavat 3.8.2020 ja kestävät ainakin kolmen kuukauden ajan. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu toimistoaikoihin (ma-to klo 9-20 välille sekä perjantaisin 8:30-16:30 välillä). 

Haethan tehtävää nopeasti englanninkielisellä CV:llä ja hakemuksella. 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.06.2020
Viitenumero
2051148
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838