Tampere

Palvelumyyjä TRE tai muu Suomi

Haemme asiakkaallemme useita tavoitteellisia ja energisiä työkavereita asiakkaamme B2C MYYNTITIIMIIN Tampereella sijaitsevaan toimistoon tai vaihtoehtoisesti työskentelemään etänä mistä päin tahansa Suomea.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko ura myynnin parissa, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun ja oppisit myyntityöstä TAI oletko kokenut asiakaspalvelun/myynnin asiantuntija ja haet uutta nostetta uraasi ja vaihtelua työllesi?

Tässä on sinulle täydellinen mahdollisuus oppia B2C myynnistä hyvän perehdytyksen, tiimin sekä esimiehen tuella!

Työtehtävät

Päätehtävänäsi on aktiivisesti ja innostuneella (omalla) tyylilläsi kontaktoida kuluttaja-asiakkaita puhelimitse ja kartoittaa sekä sitä kautta tarjota juuri heille sopivaa energiaratkaisua!

Edellytykset

Sinulla ei tarvitse olla ennalta kokemusta vastaavista tehtävistä, riittää, että sinulla on asenne kohdallaan ja kova tahto oppia uutta sekä menestyä. Toivomme myös, että olet täyttänyt 18 vuotta.

Tässä on nyt mahdollisuutesi päästä kiinni ensimmäiseen myyntityöhösi ja lähteä rakentamaan myynnillistä uraasi, sillä kokeneidenkin myyjien rekrytoinneissa B2C -tausta ja puhelimessa opittu asiakaskommunikaatio ja sinnikkyys ovat korkealle arvostettuja ominaisuuksia!

Mikäli olet urheiluharrastuksesi tai kaverien kanssa pelatessasi huomannut olevasi tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen, tykkäät tehdä töitä tiimissä samanhenkisten ihmisten kanssa tai kotitoimistolta käsin, etkä pelkää tarttua luuriin ja löytää ratkaisuja, olemme ehdottomasti kiinnostuneita sinusta.

Lisätiedot

Alkuun saat riittävän koulutuksen niin tuotteisiin, kuin työhösi myyjänä, eikä se lopu ensimmäisiin päiviisi, vaan jatkuu myös työn ohessa. 

Työtä on tarjolla 30-37,5h/viikko ja sitä on mahdollista tehdä myös täysin etänä mistä päin Suomea tahansa, sinun tilanteesi ja toiveesi mukaan! Työtä tehdään arkisin klo 9 – 17 ja tarjoamme sinulle TES:n mukaista palkkaa (alk. 9,67€/h), sekä tuloksen mukaiset kannusteet, ei palkkakattoa!

Tässä yrityksessä jokainen tekee myyntiä, joten oppia saat niin muilta myyjiltä, kouluttajilta, sekä esimiehiltä, etkä varmasti tule ikinä lukemaan mitään suoraan paperista. Etenemismahdollisuudet ovat todellisia, kaikilla esimiehillä on tausta myynnin parista, joten ne voivat olla mahdollisia sinullekin, kunhan näytät ”kyntesi” ensin.

Eikä tässä kaikki: Jos opiskelu kiinnostaa, niin voit myös käydä liiketalouden perustutkinnon työn ohessa oppisopimuksella (Merkonomi).

Kerromme mielellämme lisää niin palkkamallista kuin tehtävästä, joten ota reippaasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838

Annastiina Korpi
puh: 020 7290 835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
03.09.2020
Viitenumero
2260167
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838