Helsinki

Payroll & HR Specialist

Etsimme asiakasyrityksellemme Merima Oy:lle aktiivista ja ammattitaitoista Payroll & HR Specialistia vakituiseen työsuhteeseen. Merima Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa, mutta tehtävää voi hoitaa myös osittain etänä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Monipuolinen toimenkuvasi muodostuu palkkahallinnon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Pääasiallisia tehtäviäsi ovat toimi- ja tuotantohenkilöiden tunti- sekä kuukausipalkkojen laskenta, tuntikirjausten valvonta ja ylläpito, viranomaisilmoitukset ja muut kuukausittaiset raportit. Opastat esimiehiä sekä henkilökuntaa palkkoihin liittyvissä asioissa, mm. lainsäädännön ja työehtosopimuksen tulkinnassa. Lisäksi työtehtäviisi sisältyy myös muita palkkahallintoon liittyviä töitä, kuten matka- ja kululaskujen käsittely, korvaushakemusten tekeminen sekä erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen.

Työpöydältäsi tulee löytymään myös henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä/osa-alueita, joita ovat mm. työsopimukset, työterveys, vuosilomalistat, henkilöstökyselyt, HR-raportointi ja mahdollisesti kiinnostuksesi mukaan myös rekrytointi, työhyvinvointi ja osaamisen kehittäminen.

Tehtävässäsi raportoit HR Managerille, joka on esihenkilösi ja jonka kanssa muodostatte kahden hengen HR-tiimin.

Edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, etenkin palkkahallinnon osalta sekä suomen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että olet tarkka, organisointikykyinen ja itsenäinen numeroihminen, joka omaa erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla pysyy langat käsissäsi kiireenkin keskellä ja olet motivoitunut kehittämään itseäsi sekä työkenttääsi tarttumalla rohkeasti uusiin haasteisiin.

Edut

Merima Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, joka muokkautuu osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjolla on mukavat työkaverit ja heidän antama tuki sekä hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä meille pikaisesti ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

Merima Oy

Merima Oy on vuonna 1987 perustettu kansainvälisesti toimiva, merkittävä laivasisustusrakentamisen kokonaistoimittaja. Asiakkaitamme ovat telakat ja varustamot eri puolilla maailmaa. Projektit muodostavat liiketoimintamme ytimen, jota tukee vaativiin yksilöllisiin sisustusratkaisuihin keskittyvä oma tuotantoyksikkömme. Meriman palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin sata laivanrakennuksen ammattilaista. Pääkonttori sekä tehdas sijaitsevat Helsingin Heikinlaaksossa. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.merima.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
31.03.2022
Viitenumero
6237336
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837