Mustasaari, Vaasa

Peltiseppä

Haemme asiakkaallemme TECA Oy:lle osaavaa PELTISEPPÄÄ monipuoliseen työhön Mustasaareen! Olisitko sinä etsimämme ammattitaitoinen metallialan osaaja, joka nauttii työssä itsenäisestä vastuun kantamisesta ja loistaa itseohjautuvalla työskentelytyylillään? Tässä loistava tilaisuus uusia tuulia kaipaavalle peltisepälle, jolla on varma ote tekemiseen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävä

pitää sisällään pääasiallisesti ohutpeltityötä, mutta myös muita tehtäviä kuten särmäystä ja leikkaustöitä. Käytännössä valmistaisit pölynpoistojärjestelmiin putkia ja niiden osia sekä erilaisia ohutpeltiosia. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja työtunnit sijoittuvat klo 7:00-15:30 väliin.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme TECA Oy:lle.

Toivomme

että olet organisointikykyinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolta löytyy motivaatiota menestyä peltisepän roolissa. Lisäksi odotamme hakijoilta metallialan koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme

vakaan työsuhteen itsenäisessä roolissa vastuullisella työnantajalla yrityksessä, jonka tulevaisuusnäkymät ovat valoisat. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja jaksamistasi tuetaan mm. Tyky-setelein.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.  

TECA Oy

on vuonna 1938 perustettu teollisuustuotteiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Teollisuustuotteiden lisäksi TECA Oy tarjoaa vahvaa asiantuntijuutta erilaisten teollisuusratkaisujen ja -palveluiden muodossa. Kyseessä on omalla alallaan yksi Suomen johtavista toimijoista. Lue lisää: https://www.teca.fi/.

Sijainti
Mustasaari, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.02.2023
Viitenumero
15175156
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856