Helsinki

PLC-ammattilainen

Asiakkaamme Softsys Oy on IT-yritys, joka tarjoaa tietokoneohjausjärjestelmiä varasto- ja lähettämölogistiikkaan. Nyt haussa kokenut PLC-ammattilainen kappaleenkäsittelyn ja varastoautomaatioon liittyvien asiakasprojektien suunnittelu-, toteutus- ja myyntitehtäviin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan koko PLC toiminnan elinkaareen (sisältäen myynnin, suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon). Uusien järjestelmien toimituksien lisäksi Softsys tekee päivityksiä ja modernisointeja olemassa oleviin järjestelmiin, joten tehtäväsi on kirjoittaa ja testata PLC-koodia sekä suunnitella rajapintoja järjestelmien välille. Tulet myös vastaamaan laite- ja linjaohjaimen välisestä kommunikoinnista (PLC <-> PC) ja siihen liittyvästä ohjelmoinnista ja integroinnista järjestelmien välillä. 

Toivomme, että sinulla on matkustusvalmius suorittaa käyttöönottoja Suomessa ja ulkomailla, mutta ensi alkuun työt keskittyvät kotimaahan.

Edellytykset

  • Kokemusta Siemens PLC ohjelmoinnista 
  • Projektikokemusta päivitys- ja uudistushankkeista
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Plussaa, jos sinulla on osaamista

  • Automaatiosuunnittelusta
  • Sähkö- ja laitesuunnittelusta ja dokumentoinnista
  • Tietokoneohjauksien ja PLC-järjestelmien tietoliikenne integraatioista ja TCP/IP -osaamisesta
  • Myynnistä ja markkinoinnista / tarjouslaskenta toiminnasta

Valtaosa projekteista on toteutettu Siemens PLC ympäristössä, joten Siemens tuotteiden tunteminen on välttämätöntä. Projektit ja järjestelmien elinkaaret ovat ajallisesti pitkiä ja aikaisempiin projekteihin palataan tarvittaessa, joten toivomme sinulta myös pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta. 

Edut 

Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä itse projektien mukana ja saat myös mahdollisuuden halutessasi laajentaa rooliasi esimiestehtäviin PLC liiketoiminnan laajetessa. 

Softsys on pieni ja ketterä yritys, jossa on tiivis, kokenut ja kansainvälinen työporukka. Tässä tehtävässä pääset luomaan oman näköistä tonttia sinulle sopivalla tekemisen tyylilläsi. 

Lisätietoja 

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten haethan tehtävää pikimmiten lähettämällä hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Kati Rahikka (020 7290 833 & kati@poolia.fi).

Softsys Oy

Softsys Oy on suomalainen IT-yritys, joka keskittyy talon logistiikan automaation ohjelmistoihin. Tarjoamme täydellisen ohjelmiston tietokoneohjattuihin automaattisiin varastoihin ja logistiikkakeskuksiin. Yrityksen kilpailukykyä tukevat ammattitaitoinen henkilökunta ja halu rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopivimmat ratkaisut. Softsys on osa Artekno-Saarioinen konsernia. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.09.2021
Viitenumero
4242275
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833