Poolian Pääsiäisgallup - vastaa niin voit voittaa!

HUOM! Poolian pääsiäisgallup on nyt suljettu ja leffaliput lähetetty voittajille. Seuraa meitä kuitenkin Somessa - järjestämme vastaavia galluppeja muulloinkin!

Poolian jengi virittäytyy pääsiäistunnelmaan! Vastaa oheiseen kyselyyn, niin voit voittaa Finnkinon premium-luokan leffalipun! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan neljä (4) leffalippua! Arvonta suoritetaan 23.4.2019 ja leffaliput lähetetään voittajille sähköpostitse. Gallupin tulos julkistetaan Poolian somekanavissa sekä uutiskirjeessämme. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti - voittajien nimiä ei julkaista. Facebook, Instagram, LinkedIn jne eivät suosittele eivätkä hallinnoi kampanjaa, eikä kysely liity näihin sivustoihin. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tähän arvontaan. Onnea arvontaan! 

PS: Oletko jo Poolian työnhakija? Mikäli et, niin muistathan rekisteröityä Poolian työnhakijaksi - avoimien työpaikkojemme lisäksi pysyt kartalla ajankohtaisista työnhakuun ja työmarkkinoihin liittyvistä asioista. Rekisteröidy tästä linkistä!

 

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi