Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Produktionsarbetare

Är du intresserad av ett mångsidigt och intressant arbete inom produktion? Har du ett aktivt arbetsgrepp och vill lära dig nytt? Om du känner igen dig själv i beskrivningen lönar det sig att läsa mera! Vi söker nämligen PRODUKTIONSARBETARE till våra kunder i Karleby och Jakobstad.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Uppgifter

Till dina arbetsuppgifter hör att arbeta med olika maskiner och tillverkning av produkter i olika arbetsskeden, samt andra arbetsuppgifter inom produktion.

Vi förväntar oss

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och tar initiativ. Du är händig och tar dig gärna an arbetsuppgifter. Vi uppskattar erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men det krävs inte. Det viktigaste är att du är flitig och vill lära dig nytt! 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig fast anställning eller ett 6 månader långt tidsbestämt arbetsförhållande, samt ett mångsidigt heltidsarbete. Du får värdefull arbetserfarenhet och möjlighet att utvecklas till en professionell inom branschen samt en lön enligt ett konkurrenskraftigt kollektivavtal. Arbetet kan vara antingen tvåskift eller 5-skift, beroende på kundföretag.

Blev du intresserad?

Fint! Nu är det bara att skicka ansökan genom vårt system! Var snabb eftersom tjänsten tillsätts så fort en lämplig person hittas. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta HR Coordinator Malena Borén tel. 040 685 5200, e-mail: malena.boren@poolia.fi. 

Poolia

Making your job even better

Poolia är ett företag som är specialiserat på rekyrtering, bemanning, direktsökning och underleverantörer. Vi rekryterar personal inom flera olika branscher i Finland, Sverige och Norge. Vi satsar på en högkvalitativ upplevelse av arbetssökande och god aktiv kommunikation i olika skeden av rekryteringsprocessen. Som medlem i Hela och ett OMX-noterat företag är vi engagerade i hållbarhet i alla länder där vi är verksamma. Våra aktuella uppgifter enligt beställaransvarslagen hittas på adressen www.vastuullinenyritys.fi. Se våra lediga tjänster på www.poolia.fi.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.09.2023
Viitenumero
18173822
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854