Pohjanmaa

Produktionsarbetare

Vi söker till Ab Rani Plast Oy i Terjärv PRODUKTIONSARBETARE. Vill du arbeta med fabrikens mångsidiga uppgiter? Har du en aktiv och spontan arbetsgrepp och vill lära dig nytt? Om du känner igen dig själv i beskrivningen lönar det sig att läsa mera! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Uppgifter

Till dina arbetsuppgifter hör olika skeden inom tillverkning av förpackningsfilm.

Vi förväntar oss

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och samarbetsvillig. Tidigare erfarenhet av filmtillverkning förväntas ej, det räcker att du är flitig och vill lära dig nytt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig heltidsanställning i ett internationellt snabbt växande företag. Du får arbeta i en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö. Företagets kunniga personal skolar in nyanställda. Hos Ab Rani Plast Oy arbetar man i 12 timmars skift. 

Blev du intresserad?

Fint! Nu är det bara att skicka ansökan genom vårt system! Var snabb eftersom tjänsten tillsätts så fort en lämplig person hittas. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta HR Coordinator Jannika Erkkilä, e-post: jannika.erkkila@poolia.fi/tel. 020 7290 851.

Ab Rani Plast Oy

Familjeföretaget Rani Plast är Nordens ledande tillverkare av hållbara förpackningslösningar av hög kvalitet. Under 65 år har vi växt till en betydande leverantör, som exporterar produkter till över 50 länder och har över 250 miljoner euro i omsättning.

Se Rani Plast  presentation via länken
https://www.raniplast.com

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.03.2023
Viitenumero
15600079
Yhteyshenkilö

Jannika Erkkilä

jannika@poolia.fi

p. +358 20 7290 851