Helsinki

Progress Developer, Insurance

Haemme nyt Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme CGI:lle osaavaa Progress kehittäjää mielenkiintoisten kehitysprojektien pariin, erityisesti vakuuttamisen alueelle. Työskentelymallina etätyöpainotteinen hybridimalli.

Työtehtävät

Pääset osaksi monimuotoista ja kannustavaa kahdeksan hengen tiimiä, joka on osa kyseisen asiakkuuden parissa työskentelevää yksikköä. Yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa ja auttaa toisiaan onnistumaan sekä kasvamaan rooleissaan.

Uudet ja modernit toimitilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa, mutta tiimi työskentelee joustavasti hybridimallilla, pääsääntöisesti etänä.

Edellytykset

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta Progress- teknologiasta. Kehittäjänä ymmärrät maailmaa myös Progressin ympäriltä, sekä hahmotat helposti riippuvuuksia eri asioiden välillä. Työskentelymalli on ketterä ja toivommekin että toimit luontevasti Agile -menetelmillä. Lisäksi aiemmasta finanssi- ja vakuutusalan kokemuksesta on etua, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Erityisesti etsimme sinua, keneltä löytyy:

  • Progress OpenEdge tai Progress RDBMS/ Progress 4GL -osaaminen
  • Lotus Notes tai IBM Notes -tuntemus
  • Ketterien menetelmien tuntemus
  • Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Tarjoamme sinulle

  • Joustavat työmahdollisuudet.
  • Uudet ja modernit toimitilat. 
  • Ketterän ja kansainvälisen tiimin ja esihenkilön tuen.
  • Kehitys- ja etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä sekä teknologioiden että johtamisen saralla.

Hakuohjeet

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin kera mahdollisimman pikaisesti. Huomioithan, että tehtävässä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen (neea@poolia.fi / 020 7290 843) tai Elina Leskinen (elina@poolia.fi / 020 7290 835).

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.09.2022
Viitenumero
7714086
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835