Helsinki

Project Manager

Yksi Lamian menestyksen salaisuuksista on rautaiset projektinvetäjät, joilla pysyvät langat käsissä, hermot kylminä ja fiilis hyvänä. Etsimme asiakkaallemme uutta Project Manageria vetämään asiakkaiden digitaalisia projekteja. Unelmiemme hakijalla on paloa ja innostusta uusimpia teknologioita kohtaan. Lähetäthän hakemuksesi tähän paikkaan osoitteeseen careers@lamia.fi.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässä tulet vastaamaan projektinhallinnasta ohjelmistokehitys- ja integraatioprojekteissa sekä toimimaan Scrum Masterina scrum- ja kanban-kehitysprosesseissa. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden projektien onnistumisesta ja huolehdit siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä työn tulokseen. Pääset myös suunnittelemaan projekteja laajassa mittakaavassa ja kehittämään Lamian ketterän organisaation toimintamalleja. Teet päivittäin yhteistyötä kehitystiimin, designereiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta

 • Työkokemusta ohjelmistokehityksen parista esimerkiksi Scrum Masterina tai muista projektinhallinnan tehtävistä
 • Kokemusta integraatioiden ylätason suunnittelusta
 • Aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita kohtaan
 • Paloa ja näyttöjä ottaa vetovastuuta haastavimmistakin projekteista
 • Kykyä hallita itsenäisesti useampia projekteja, pieniä ja isoja, samanaikaisesti
 • Pelisilmää, asiakaslähtöistä asennetta ja oma-aloitteisuutta
 • Ymmärrystä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä
 • Hyviä viestintätaitoja ja kykyä toimia ”tulkkina” kehitystiimin ja asiakkaan välillä
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Arkkitehtuuriymmärrys nähdään eduksi

Projektitiimissämme saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Ajatusten vaihtoa ja sparrailua kokeneiden kollegoiden kanssa
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana

Mitä Lamia tarjoaa sinulle?

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Heräsikö kysyttävää?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.11.2020
Viitenumero
2205738
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839