Lahti

Projektimyyjä

Etsimme asiakkaallemme MPY Telecom Oyj:lle projektimyyjää Lahden, Orimattilan ja Heinolan alueille!

Työtehtävä 

sisältää valokuituliittymien ja niihin liittyvien palveluiden esittelyä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Työssä menestyy sanavalmis ja myyntihenkinen persoona, jolla on rohkeutta kohdata ihmisiä kasvokkain ja paloa kehittyä myynnin ammattilaisena. Tehtävässä tapaat potentiaalisia asiakkaita ovelta ovelle, puhelimella sekä ständillä kauppakeskuksissa. Aiempi kokemus myyntitehtävien parissa katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on vahva motivaatio ja halu menestyä. Työajat sijoittuvat erityisesti iltapäiviin, iltoihin sekä viikonloppuihin. Työtunteja tarjoamme joustavasti tilanteesi ja toiveesi huomioiden.

Edellytykset

– Työn liikkuvuuden vuoksi sinulla tulee olla B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
– Sujuva suomen kielitaito
– Myyntihenkinen asenne ja halu kehittyä

Tarjoamme

– Vaihtelevan työn, jossa pääset kehittämään ja haastamaan myyntiosaamistasi
– Hyvän perehdytyksen työhön ja esiteltäviin palveluihin
– Kiinteän myyntipalkan ja myyntibonuksen lisäksi lounassetelelit sekä työterveyshuollon
– Mahdollisuuden vaikuttaa itse työaikoihisi: työ sopiikin siis loistavasti esim. opintojen oheen!

Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan omille listoille.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi/ puh. 0207290850

MPY Telecom Oyj

tuottaa paikallisia asiantuntijapalveluita kuluttajille, pienyrityksille, yrittäjille sekä operaattoriasiakkaille. MPY Telecomin palveluihin kuuluvat nettiliittymät, TV-palvelut sekä digitaalisen arjen palvelut. Yritys toimii paikallisesti Etelä-Savossa sekä Orimattilassa, Joutsassa, Leppävirralla, Suonenjoella ja Varkaudessa, ja valtakunnallisesti Digitalkkarit -palvelullaan. Näiden lisäksi yritys tarjoaa valokuiturakentamista niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Lue lisää: https://www.mpy.fi/mpy.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
05.10.2023
Viitenumero
18174729
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850