Helsinki

Projektinvetäjä

Kansainvälisillä markkinoilla toimiva asiakasyrityksemme etsii Suomen tiiminsä vahvistukseksi reipasta ja urallaan seuraavaa askelta hakevaa työnjohdollista PROJEKTINVETÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Olet oikea henkilö, jos olet toiminut rakennus-, korjaus- tai teknisellä alalla ja kaipaat seuraavaa askelta kohti työnjohdollista ja projektivastuullista asemaa.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu vastata projekteista yhdessä tiimisi kanssa ja huolehtia suunnitelmista, budjetista, aikatauluista ja toteutuksesta sekä miehityksestä alkuvaiheesta aina lopputsekkaukseen asti.

Työtäsi kuvaa sanat koordinointi ja monien tekijöiden yhtäaikaisuus. Olet luonteeltasi moniosaaja ja aikataulut ja liikkuvat osat pysyvät hyppysissäsi.

Odotamme sinulta

Sinulla on itselläsi rakennus/korjaus/tekninen koulutustausta ja ymmärrät modulirakentamisen periaatteet ja olet ehdottomasti asiakasorientoitunut.

Liikkuva työ on sinulle mieleistä ja kansainvälisyys tuttua eli englanti on ollut työkielenäsi ennenkin, myös ruotsin kielestä on etua.

Projektikokemusta myös arvostamme sekä työnjohdollista ymmärrystä ja/tai kokemusta.

Tarjoamme sinulle

Uuden tehtävän, jossa sinulla on yhdessä pienen tiimin kanssa mahdollisuus kasvattaa osuutta Suomen markkinoilla ja saada sitä kautta isompaa vastuuta.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: 020 7290 838

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.06.2020
Viitenumero
2081800
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838