Helsinki

Projektipäällikkö (CRM)

Haemme teollisuuden toimialan CRM -projektiin vetäjää, joka pystyisi ottamaan vastuun IT kehitysportfolion projektien johtamisesta.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Vastuualuellesi kuuluvat näiden IT kehitysportfolion projektien johtaminen:

  • Salesforce CRM / Summium myyntikonfiguraattori
  • Customer data development

Edellytykset

Kyseessä olevat projektit liittyvät vahvasti asiakasrajapinnan järjestelmä-/datakehitykseen ja toivoisimme juurikin kokemusta sekä näyttöjä kyseessä olevasta aihealueesta. Kaikki muu yleinen kokemus kokemus projektihallinnasta sekä aiempi kokemus Dynamics ERP:n parista lasketaan eduksi. Lisäksi tehtävä vaatii sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen- sekä englanninkielen taitoa.

Edut

Kiintoisan projekin lisäksi tarjoamme pienen yhtiön ketteryyden, loistavat yhteyshenkilöt tukemaan matkaasi meillä sekä mahdollisuuden erilaiseen lystinpitoon. Työllistymismallista riippuen kattavia etuja sekä kilpailukykyisen kompensaation.

Lisätiedot

Tähän projektiin voit hypätä mukaan joko laskuttavana yrittäjänä/freelancerina tai tulla meille palkkatöihin, kummin vain sopii itsellesi ja elämäntilanteeseesi paremmin, se sopii meille. Projekti on kokoaikainen ja kestäisi alustavasti vuoden loppuun.

Yhteyshenkilöt

Markku Laak, markku@poolia.fi, +358 40 558 8818

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit ja omaat tarvittaa kokemusta, jätä tietosi meille viipymättä tai ota yhteyttä lisätietoja varten, vastaamme mielellämme. Tehtävä pyritään täyttämään nopealla aikataululla, aloitus kuitenkin viimeistään elokuussa.

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
07.06.2023
Viitenumero
13018481
Yhteyshenkilö

Markku Laak

markku@poolia.fi

p. +358 20 729 0831