Helsinki

Projektipäällikkö

Asiakasyrityksemme kehittää yritysten digitaalista liiketoimintaa, palvelumuotoilua ja dataa korkean tason teknologiaa hyödyntäen.  Etsimme nyt modernille ja kasvavalle digitaalisia palveluita tarjoavalle asiakkaallemme kokenutta Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Asiakkaamme on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, integraatioiden sekä ecom- ja dataratkaisujen kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Projektipäällikkönä toimit jatkuvassa asiakasrajapinnassa toimien tulkkina kehitystiimin ja asiakkaan välissä. Tehtävään sisältyy asiakkaiden liiketoiminnan ja teknisten vaatimusten yhteensovittaminen, ylätason ratkaisu- ja integraatiokuvausten laatiminen, kehitystehtävien suunnittelu, aikataulutus ja seuranta aina käyttöönottoon asti. Työskentelet yhdessä kehitystiimin, designereiden ja muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa ja vastaat itsenäisesti merkittävien projektien eteenpäinviemisestä jatkuvasti huolehtien, että asiakkaat ovat tyytyväisiä työn tulokseen sovittujen aikataulujen puitteissa. Lisäksi pääset myös suunnittelemaan projekteja laajassa mittakaavassa ja kehittämään ketterän organisaation toimintamalleja. 

Näillä teet meihin vaikutuksen:

Etsimme kokenutta projektihallinnan asiantuntijaa, jolla on useamman vuoden kokemus ohjelmistokehitys- ja integraatioprojektien parista sekä teknistä ymmärrystä integraatioiden ylätason suunnittelusta, arkkitehtuuriymmärrystä sekä kokemuksen myötä kykyä hallita itsenäisesti useampia projekteja, pieniä ja isoja, samanaikaisesti. Sinulla on kokemusta erilaisista ketteristä menetelmistä esim. Scrum, Kanban ja DevOps. 

Toivomme myös kokemusta jostakin seuraavista kielistä: PHP, TypeScript (NodeJS), Python, Java tai Kotlin sekä mielellään kokemusta tai Google Cloud -pohjaisten teknologioiden parista. 

Miksi asiakkaallemme töihin? 

Asiakkaamme on moderni kotimainen yritys, joka toimii ketterästi ilman hierarkiaa ja turhaa byrokratiaa. Yrityksessä panostetaan työtekijöiden tyytyväisyyteen ja hyvinvointiin, joka näkyy henkilöstön pysyvyydessä sekä kannustavassa että positiivisessa työilmapiirissä. Yritys on panostanut moniin työntekijää hyödyttäviin etuihin kuten mm, työergonomiaan, moderneihin työvälineisiin ja kattavaan työterveyshuoltoon sekä henkilöstön kehittämiseen. Yritys on ulkopuolisista tahoista riippumaton, taloudellisesti hyvin vakaa, kasvava sekä alallaan arvostettu toimija. Viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sigrid tai Sanna Poolia IT:stä kertoo sinulle mielellään lisää: sigrid@poolia.fi, puh. 0407406509 tai sanna@poolia.fi, puh. 0407791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakuohjeiden mukaisesti.

Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen suhteen. 

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.05.2020
Viitenumero
1942502
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839