Etelä-Karjala, Kymenlaakso, Uusimaa

Projektipäällikkö (valokuituverkkoprojektit)

Innostutko projektien vetämisestä? Onko sinulla kokemusta sähkö-, tele- tai valokuituverkkojen rakentamisen parista? Jos vastasit kyllä, niin asiakkaamme Cinia etsii kaltaistasi osaajaa vakituiseen projektipäällikön rooliin!

Minkä parissa tulet työskentelemään?

Projektipäällikkönä pääset vahvistamaan ammattitaitoista kuituverkkoprojektien tiimiä. Tiimi koostuu valokuituverkkojen asiantuntijoista ja vastaa kuituverkkojen rakennuttamisen eri vaiheista aina alueanalysoinnista valmiisiin käyttöönotettuihin verkkoihin. 

Työsi on pääsääntöisesti hallinnollista toimistotyötä ja teet tiivistä yhteistyötä kenttäpäällikön/-iden kanssa. Tehtäviisi kuuluu projektien aikatauluttaminen ja näiden eteneminen sovitusti. Vastaat valokuituverkkoprojektien rakennuttamisesta, neuvottelet urakoista, vastaat aliurakoitsijoiden yhteensovittamisesta sekä lasket ja seuraat kustannusarvioita. Ohjaat suunnittelua ja luvittamista, huolehdit tilaajavastuuasioista ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa. Hyväksyt myös aliurakoitsijoiden laskut sekä raportoit sisäisesti ja asiakkaalle. 

Toivomme, että sinulla on: 

  • Muutaman vuoden kokemus sähkö-, tele- tai valokuituverkon rakentamiseen liittyen.
  • Aiempaa kokemusta projektiluontoisesta työstä. 
  • Tehtävän kannalta oleellinen korkeakoulututkinto.
  • Hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä joustavaa asennetta.
  • Vahva suomen kielen taito.
  • Matkustusvalmiutta Suomessa (alustavasti Kotkan alueelle). 

Miksi töihin Cinialle? 

Cinia tarjoaa sinulle työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jonka kulttuurissa kuunnellaan, arvostetaan ja kannustetaan ammatilliseen kasvuun. Työtä tehdään hybridimallin mukaisesti moderneja työvälineitä käyttäen. Pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa projekteissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Cinia arvostaa myös työntekijöiden hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jonka takia he tarjoavat alati kehittyvät työsuhde-edut (sisältäen mm. lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, autoedun, kannustinpalkkion, sairaskuluvakuutuksen, sairaan lapsen hoitopalvelun ja työsuhdepolkupyörän). 

Kuulostaako tehtävä sinulle sopivalta? 

Jos vastasit kyllä, niin haethan CV:n/LinkedIn profiilisi kera mahdollisimman pikaisesti. Tehtävä täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä. Lisätietoja roolista saat Poolian rekrytointikonsulteilta Janette Anderssonilta (020 7290 839 & janette@poolia.fi) ja Neea Turuselta (020 7290 843 & neea@poolia.fi).

Cinia Group Oy

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja – ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

https://www.cinia.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Etelä-Karjala, Kymenlaakso, Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
16.06.2022
Viitenumero
7103586
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843