Keski-Pohjanmaa

Projektipäälliköitä

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kokkolaan käynnissä oleviin ja tuleviin projekteihin PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Vastaat projektin johtamisesta, töiden organisoinnista ja työturvallisuudesta. Projektipäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä työmaapäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi on varmistaa, että projekti etenee suunnitellusti huolehtimalla resursoinnista, aikataulutuksesta sekä laadun hallinnasta. Projektien koot vaihtelevat usean miljoonan hankkeista pienempiin päivitysprojekteihin.

Työsi sisältää projektin kokonaisvaltaista seurantaa, raportointia ja nopeaa reagointia asioihin. Teet tiiviistä yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppanien kanssa. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta projektien vetovastuusta sekä matkustushalukkuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja johtamistaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimisi projektin tavoitteisiin. Olet asiakaslähtöinen, omaat kustannustietoutta ja kykyä toimia yhteistyössä hankkeen eri osapuolten kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Hallitset Excelin ja alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme:

– Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien johtamisen parissa
– Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
– Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
– Ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Fineweld Oy 

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy:n liikevaihto on noin 50 milj. euroa ja konserni työllistää yli sata henkeä. Asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa. Fineweld Oy:n viimeisimmät projekti toimitukset ovat olleet Northvoltille Ruotsiin ja Metsä Groupille Kemin investointiin.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.08.2023
Viitenumero
18038320
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855