Helsinki

Recruitment Trainee

Hei opiskelija! Kiinnostaako sinua sukeltaa rekrytoinnin ja TA:n maailmaan? Etsimme Rekrytoinnin harjoittelijaa täydentämään osaavaa joukkoamme. Tarjoamme tulevaisuuden kyvylle harjoittelupaikkaa innostavassa työympäristössä sekä mielenkiintoisten projektien parissa!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuvaus

Tulet olemaan osa rekrytointi- ja konsulttitiimiämme. Päävastuualueenasi on potentiaalisten kandidaattien etsiminen erilaisista verkostoista. Tämän lisäksi olet apuna työpaikkailmoitusten laatimisessa, teet alkuvaiheen kartoitusta ja haastatteluja sekä ylläpidät hyvää hakijaviestintää. Olet siis tiimimme apuna monissa rekrytointi- ja suorahakuprosessien vaiheissa.

Panostamme hyvään työnhakija- ja työntekijäkokemukseen ja yhteisöllisyyteen, järjestämme tapahtumia ja olemme aktiivisia oppilaitosyhteistyössä. Toivomme myös sinun olevan mukana kehittämässä kanssamme työnantajamielikuvaamme em. aktiviteettien kautta.

Mitä toivomme sinulta: 

  • Toivoisimme, että olet rohkea, positiivinen, elämäniloinen ja kiinnostunut tästä toimialasta, työelämästä ja erilaisista ihmisistä.
  • Kielellinen ilmaisusi on kunnossa ja suomen ja englannin kielen taitosi ovat kohdillaan. Vahvuudet (ja kiinnostuneisuus) tekstin tuottamisessa katsotaan suureksi eduksi.
  • Arvostamme sitä, että sinusta löytyy diginatiivisuutta ja IT-alan termistö ei ole sinulle täysin hepreaa.
  • Olet tarkka, joustava sekä oma-aloitteinen ja saat aikaan asioita myös kiireisessä hetkessä.

Olet esimerkiksi liiketalouden korkeakouluopiskelija ja suuntautumisesi voi muun muassa olla henkilöstöjohtaminen/johtaminen.

Emme hae valmista osaajaa, vaan ennen kaikkea arvostamme innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa modernia rekrytointia kohtaan ja halua kehittyä tulevaisuuden Talent Acquisition -ammattilaiseksi. Sinulle tullaan osoittamaan mentori ja työn ohjauksesta ja perehdytyksestä huolehditaan koko tiimin toimesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme pieni ja ketterä yritys, jossa pääset ideoimaan ja kehittämään uusia kokonaisuuksia ilman liiallista byrokratiaa tai hierarkiaa.  

Saat urakehitystäsi ajatellen todellisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen rekrytoinnin huippuammattilaisten tukemana ja voit olla oma itsesi porukassa, jossa huumori ja ilo ovat mukana päivittäisessä arjessamme. Järkkäämme vuosittain useita vapaamuotoisia yhdessäolon hetkiä ja iloitsemme onnistumisista koko porukan voimin! Teemme usein arjesta Juhlaa!

Harjoittelun kesto on mieluusti kuusi kuukautta ja aloitusaika on sopimuksen mukaan/loppuvuodesta. Maksamme harjoittelusta pienen korvauksen ja lisäksi harjoitteluun kuuluu lounasetu.

Innostuitko?

Valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon pikimmiten! Meitä kiinnostaa kuulla sinusta, motivaatiostasi ja miksi olet tehtävästä kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Annastiina Korpi (annastiina@poolia.fi, p. 020 7290 835) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi, p. 020 7290 838).

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
04.10.2021
Viitenumero
4651189
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835