Uusimaa

Rekrysparraus / Speed Date

Tarjoamme nyt tässä nopeasti muuttuneessa maailmantilanteessa aktiivisessa työnhaussa oleville verkossa tapahtuvaa sparrausta työnhaun salaiseen maailmaan ja kuulemaan tuoreimmat tipsit!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Osallistu Poolian Speed Deiteille!

Rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat sinua löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakua oikeaan suuntaan. Autamme sinua löytämään omat vahvuutesi työmarkkinoilla ja neuvomme mm. työhakemuksen ja CV:n viilauksessa, kerromme sinulle sopivista hakukanavista, somen hyödyntämisestä jne. Lähdetään yhdessä miettimään, miten juuri sinä löytäisit unelmiesi työpaikan ja uuden suunnan urallesi. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan!

Speksit osallistumiselle:

  • Olet työskennellyt/haluat päästä työskentelemään toimiston, taloushallinnon, IT:n, myynnin ja markkinoinnin ja/tai HR:n tehtävissä
  • Työkokemuksen määrällä ei ole merkitystä, mutta toiveena olisi, että sinulle olisi edellä mainituilta aloilta jo jotain kokemusta edes työharjoittelun tai harrastuneisuutesi/vapaaehtoistyön tm parista
  • Olet kiinnostunut uusista haasteista ja koet tarvitsevasi sparrausta työnhakuusi

Ohjeet:

  • Kiinnitä itsesi mukaan hakuun ja liitä mukaan uusimmalla työkokemuksella varustettu CV ja hakemus, josta selviää minkälaisista tehtävistä, olet kiinnostunut. CV:n ja hakemuksen ulkoasusta ei tarvitse nyt välittää, käydään ne sitten yhdessä läpi!
  • Varustaudu kertomaan itsestäsi ja vahvuuksistasi – voit katsoa tipsit haastatteluun valmistautumiseen tästä linkistä.
  • Olemme yhteydessä 20 ensimmäiseen työnhakijaan – sovitaan yhdessä sopiva aika 20 minuutin videotapaamiseen.
  • Videotapaaminen / Sparraus pidetään Teamsin kautta – sinulla on siis oltava toimiva nettiyhteys. Mikäli sinulla ei vielä ole Teamsia, voit ladata sen tästä linkistä.
  • Olethan valmis 5 min. ennen kuin otamme sinuun videoyhteyden – mene rauhalliseen paikkaan, sulje ovi ja rauhoitu hetki. Suhtaudu tähän kuin olisit menossa ihan oikeaan työhaastatteluun!

Poolian kokenut rekrytointitiimi on täällä sinua varten ja odotamme hakemustasi!

Rekrysparrauksen puitteissa emme ota vastaan erillisiä tiedusteluja puhelimitse. Tsemppiä päivääsi ja onnea työnhakuun!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
20.04.2020
Viitenumero
1717533
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830