Uusimaa

Rekrysparraus / Speed Date

Tarjoamme jälleen aktiivisessa työnhaussa oleville verkossa tapahtuvaa pikasparrausta työnhaun "salaiseen maailmaan" ja kuulemaan tuoreimmat tipsit ja kuulumiset!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Osallistu Poolian Speed Deiteille!

Rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat ja kannustavat sinua löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakuasi oikeaan suuntaan. Autamme sinua tunnistamaan omat vahvuutesi työmarkkinoilla ja neuvomme mm. työhakemuksen ja CV:n viilauksessa, kerromme sinulle sopivista hakukanavista ja -tavoista sekä somen hyödyntämisestä jne. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan! Kaikkea emme voi kutsua deiteille, mutta pyrimme kutsumaan mahdollisimman monia!

Speksit osallistumiselle:

  • Olet työskennellyt/haluat päästä työskentelemään toimiston, taloushallinnon, IT:n, myynnin ja markkinoinnin ja/tai HR:n tehtävissä
  • Työkokemuksen määrällä ei ole merkitystä 
  • Olet kiinnostunut uusista haasteista, haet uutta ja koet tarvitsevasi sparrausta ja buustia työnhakuusi

Ohjeet:

  • Kiinnitä itsesi mukaan hakuun ja liitä mukaan uusimmalla työkokemuksella varustettu CV ja hakemus, josta selviää minkälaisista tehtävistä, olet kiinnostunut. CV:n ja hakemuksen ulkoasusta ei tarvitse nyt välittää, käydään ne sitten yhdessä läpi!
  • Varustaudu kertomaan itsestäsi ja vahvuuksistasi – voit katsoa tipsit haastatteluun valmistautumiseen tästä linkistä.
  • Olemme yhteydessä ja sovitaan sitten yhdessä sopiva aika noin 20 minuutin videotapaamiseen.
  • Videotapaaminen / Sparraus pidetään Teamsin kautta – sinulla on siis oltava toimiva nettiyhteys. Mikäli sinulla ei vielä ole Teamsia, voit ladata sen tästä linkistä.
  • Olethan valmis 5 min. ennen kuin otamme sinuun videoyhteyden – mene rauhalliseen paikkaan, sulje ovi ja rauhoitu hetki.
    Suhtaudu tähän kuin olisit menossa ihan oikeaan työhaastatteluun!

Poolian kokenut rekrytointitiimi on täällä sinua varten ja odotamme hakemustasi!

Rekrysparrauksen puitteissa emme ota vastaan erillisiä tiedusteluja puhelimitse. Tsemppiä päivääsi ja onnea työnhakuun!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.09.2020
Viitenumero
2315431
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830