Espoo

Rekrytoija

Etsimme nyt asiakkaallemme Etteplan Oyj:lle Espoon Otaniemeen REKRYTOIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2020 loppuun asti, jonka jälkeen jatko mahdollinen. Työ alkaa pikaisesti (viikolla 22)!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään Suomen HR-tiimissä ja hallinnoimaan rekrytointiprosesseja kokonaisuudessaan alusta loppuun. Huolehdit mm. työpaikkailmoituksista, haastatteluista joko itsenäisesti tai esimiehen kanssa yhdessä sekä esimiesten tukemisesta rekrytointiprosessin aikana. Keskityt erityisesti softapuolen henkilöstön rekrytointeihin, mutta osallistut tarvittaessa myös muiden toimialojen rekrytointeihin.

Edellytykset

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta roolista ja olet oma-aloitteinen, reipas ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen, joka omaksuu uudet asiat nopeasti. Pärjäät suomen lisäksi myös englannin kielellä ja olet valmis tarttumaan toimeen rutiineja kaihtamatta.

Lisätiedot

Haethan tehtävää HETI, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo tänään!

Etteplan Oyj

Etteplan Oyj:n palvelut kattavat teollisuuden laite– ja laitossuunnittelun ratkaisutohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2019 Etteplanin liikevaihto oli noin 263 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli
3 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Ilmoitus jätetty
22.05.2020
Viitenumero
1960552
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837