Helsinki

Rekrytoija

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme useaa ammattitaitoista Rekrytoijaa heidän Helsingin toimistolleen. Projekti kestää kolme kuukautta ja työt alkavat joulukuussa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi olet vastuussa koko rekrytointiprosessin läpiviennistä ja toimit roolissasi palkkaavien esihenkilöiden keskeisenä tukena. Hoidat eritasoisia rekrytointeja paikallisella tasolla sekä viet itsenäisesti eteenpäin kriittisiä rekrytointitarpeita, jotka tuovat yritykselle kilpailuetua ja edesauttavat saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteita. 

Päivittäin työpöydältäsi löytyy siis: 

  • kandidaattien haastattelemista ja aikataulujen koordinoimista
  • hakijoiden screenaamista sekä shortlistojen esittelyä
  • profiilien sekä keskeisimpien kriteerien määrittelyä yhdessä palkkaavien esihenkilöiden kanssa
  • hyvän hakijakokemuksen ylläpitämistä koko prosessin ajan

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinulla olevan jo muutaman vuoden edestä aiempaa monipuolista kokemusta rekrytoinnista. Olet ollut vastuussa koko rekrytointiprosessista alusta loppuun ja plussana vielä jos olet tottunut käyttämään suorahaun työkaluja. Lisäksi aiempi rekrytointi kokemus pankki ja rahoitus alasta sekä isoista asiantuntijaorganisaatioista katsotaan suureksi eduksi. Myös erilaiset sertifioinnit (Cut-e, OPQ) on plussaa. Englannin kielen sekä joko suomen, ruotsin tai tanskan sujuva osaaminen on tehtävässä edellytys. 

Lisätiedot

Tässä on erinomainen mahdollisuus kerryttää monipuolista rekrytoinnin työkokemusta suuresta finanssialan asiantuntijaorganisaatiosta ja sen prosesseista. 

Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt joulukuun alussa ja kykenet sitoutumaan tehtävään koko projektin ajaksi. Etätyöskentely on tehtävässä mahdollista mutta kyky työskennellä Helsingin toimistolta on toivottavaa. 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Laakso (tarja@poolia.fi, p. 020 7290 837) ja Annastiina Korpi (annastiina@poolia.fi, p. 020 7290 835).

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
09.11.2020
Viitenumero
2462520
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835