Helsinki

Rekrytointikonsultti

Poolia Suomi Oy kasvaa ja etsimme nyt Kalevankadun toimipisteellemme mukavaa uutta tiimikaveria vakituiseen työsuhteeseen. Olet rekrytoinneista ja suorahauista sekä työsuhdeasioista kiinnostunut jo valmis REKRYTOINTIKONSULTTI tai vasta uransa alussa oleva tuleva ammattilainen, jolla on vahva kiinnostus rekryalaa kohtaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työsi pitää sisällään rekrytoinnin vaihtelevia tehtäviä, kuten suorahakua mm. Linkedin:stä ja muista kanavista, hakija- ja rekrytointiviestintää, ilmoitustekstien laatimisia, haastatteluja, tiedusteluihin vastaamista, asiakasneuvotteluja sekä osin myös asiakkaisiimme ja työntekijöidemme suuntaan kohdistuvaa työsuhdeneuvontaa. Tärkeää on jatkuva hakijaviestintä ja työnantajamielikuvan kehittäminen ja sitä kautta hakuprosessien edistäminen. Toimenkuvasi tarkempi painotus on myös räätälöitävissä osaamisesi ja toiveittesi mukaisesti.

Mikään päiväsi ei ole samanlainen ja se tekee arjestasi vaihtelevan ja kiinnostavan sekä kehittävän. Oleellisinta on tarjota laadukas asiakas-, hakija- ja työntekijäkokemus, sillä kaikki tämä on meille erittäin arvokasta ja merkityksellistä.

Työskentelet vaihtelevien asiantuntijahakujen parissa eri toimialueiden kuten taloushallinto, it, tekniikka, asiakaspalvelu, markkinointi, myynti. Toivomme sinulta monipuolista kiinnostusta eri aloja ja osaajia kohtaan.

Työskentelytahti on vaihteleva ja tilanteet muuttuvaisia, oma työskentelysi tulee olla siten myös hyvin joustava ja sopeutuvainen sekä ratkaisuhenkinen. Osallistut myös kanssamme oppilaitosyhteistyöhön ja sen kehittämiseen sekä olet mukana messu- ja korkeakouluvierailuissa.

Taustaltasi voit olla jo jonkun verran kokemusta omaava HR tai Rekrytointi -osaaja tai sitten opintojesi loppuvaiheessa (esim. henkilöstöjohtaminen, liiketalous, tietotekniikka) oleva rekrytointialasta sekä suorahauista kiinnostunut tulevaisuuden kyky.

Ennen kaikkea odotamme kuitenkin myönteistä ja positiivista suhtautumista rekrytointialaa kohtaan, kiinnostusta alan trendeihin sekä jatkuvaan kehitykseen liittyen. Olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kykenet työskentelemään omatoimisesti ja hallitsemaan oman aikataulusi niin että saat vietyä asioita eteenpäin sovittujen aikataulujen puitteissa. Sosiaalisen median ja esim. LinkedInin hyödyntäminen hakijakartoituksessa on hyvin oleellista tässä roolissa ja siksi toivommekin sinulta ajantasaisia taitoja ja ymmärrystä.

Edut

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, joustavan työympäristön (joustavat työajat ja mahdollisuuden etäpäivien pitämiseen), mahdollisuuden rekrytointi- ja suorahakualan oppimiseen alan kokeneiden rekrytoijien rinnalla, yhteistyömahdollisuuksia teknologia-alalla tunnettujen organisaatioiden kanssa sekä mahdollisuuden olla luomassa uutta pienessä asiantuntijarekrytointeihin keskittyneessä tiimissä. Poolialla on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia ja tänä vuonna keskitymme myös kasvun hakemiseen ja uusien asiakasmarkkinoiden kartoittamiseen. Olemme myös valmiita palkitsemaan onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden päästä ideoimaan sekä järjestämään erilaisia tapahtumia. Luonnollisestikin pääset mukaan myös oman porukan vapaamuotoisiin tapahtumiin ja juhliin!

Lisätiedot

Käynnistämme hakuprosessin pikaisella aikataululla sillä tarve uudelle kollegalle on pikainen! Paikka täytetään siis heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanna Majava
020 7290 838
sanna@poolia.fi

Annastiina Korpi
020 7290 835
annastiina@poolia.fi

Poolia Suomi Oy 

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.08.2021
Viitenumero
4134347
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838