Helsinki

Rekrytointikonsultti

Iloinen ja aktiivinen yhdeksän hengen huipputiimimme etsii nyt positiivista ja kokenutta Rekrytointikonsulttia vahvistamaan yrityksemme kasvutavoitteita. Tehtävä on vakituinen ja toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme Helsingin keskustaan Kalevankadulle heti, kun sinulle sopii!

Mitä teemme

Mikään päivämme ei ole samanlainen ja se tekee arjestamme vaihtelevan ja kiinnostavan sekä kehittävän. Työskentelemme vaihtelevien asiantuntijahakujen parissa ja työmme pitää sisällään rekrytoinnin monipuolisia tehtäviä, kuten suorahakua mm. Linkedin:stä ja muista kanavista, hakija- ja rekrytointiviestintää, ilmoitustekstien laatimisia, haastatteluja, tiedusteluihin vastaamista, asiakasneuvotteluja sekä osin myös asiakkaisiimme ja työntekijöidemme suuntaan kohdistuva työsuhdeneuvontaa. Tärkeää on sujuva hakija- sekä asiakasviestintä ja sitä kautta hakuprosessien tehokas edistäminen. Eli oleellisinta on tarjota laadukas asiakas-, hakija- ja työntekijäkokemus, sillä kaikki tämä on meille erittäin arvokasta ja merkityksellistä. Toimintaamme sävyttää myös vahvasti myynnillisyys, sillä konsulttina me toimimme myynnillisesti niin työnhakijoille kuin asiakkaillemme päin jatkuvasti.

Mitä odotamme sinulta

Toivoisimme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ja ammattitaitoa vastaavanlaisesta rekrytointiarjen pyörittämisestä sekä positiivista kiinnostusta ja suhtautumista henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Olet utelias, sinnikäs ja valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää asioista. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kykenet työskentelemään omatoimisesti ja hallitsemaan oman aikataulusi niin, että saat vietyä asioita eteenpäin sovittujen aikataulujen puitteissa. Sosiaalisen median ja esim. LI:n hyödyntäminen hakijakartoituksessa on hyvin oleellista tässä roolissa ja siksi toivommekin sinulta ajantasaisia taitoja ja ymmärrystä myös tästä puolesta.

Olemme tiivis ja huumorintajuinen tiimi, jossa kaikki auttavat tarvittaessa toisiaan, joten toivomme, että sinultakin löytyy tällaisia ominaisuuksia, joilla selvitään yhdessä ajoittain hyvinkin hektisistä työpäivistä.

Mitä tarjoamme

Tämä tehtävä tarjoaa huippumahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisen tehtäväkentän parissa erittäin joustavassa työympäristössä (joustavat työajat ja mahdollisuuden etäpäivien pitämiseen). Tässä tiimissä sinuun luotetaan ja saat mahdollisuuden syventää osaamistasi kokeneiden rekrytoijien rinnalla ja tietenkin myös me haluamme oppia sinulta uutta. Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkuuksia ja tulevina vuosina keskitymme aktiivisesti kasvun hakemiseen ja uusien asiakasmarkkinoiden kartoittamiseen. Olemme valmiita palkitsemaan onnistumisista ja pääset myös ideoimaan sekä toteuttamaan erilaisia pitkin vuotta järjestettäviä henkilöstötapahtumia. Luonnollisestikin pääset mukaan oman porukkamme vapaamuotoisiin tapahtumiin ja juhliin!

Kiinnostuitko? 

Mikäli tämä herätti aidosti kiinnostuksesi, niin kerrothan meille itsestäsi ja osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa. Voit aloittaa meihin tutustumisen kysymällä tarvittavia lisätietoja tiimimme vetäjältä Sannalta tai tulevalta kollegaltasi Tarjalta. 

Yhteystiedot

Sanna Majava 
puh: 020 7290 838 / sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: 020 7290 837 / tarja@poolia.fi

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
07.01.2022
Viitenumero
5419670
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837