Vaasa

Rekrytointikonsultti

Etsimme Vaasaan isolle ja tunnetulle teollisuuden ja teknologian alan yhtiölle Rekrytointikonsulttia työskentelemään uuden käynnistyvän rekrytointiohjelman ja -projektin pariin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikka sijaitsee Vaasan keskustan läheisyydessä isolla teollisuusalueella.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävään sisältyy rekrytointiprosessin sekä käytössä olevan järjestelmän (Fieldglass) systemaattinen hallinta ja neljän toimittajan kanssa tehtävä aktiivinen hakijayhteistyö. Pidät yllä toimittajayhteistyötä ja olet mukana mm. hinta- ja sopimusneuvotteluissa ja pyrit omalta osaltasi edistämään eri työntekijä- ja toimihenkilötasoisten rekrytointien etenemistä, sisältäen hakijoiden esikäsittelyn, puhelinhaastattelut, suositusten soittamisen ja tietojen välittämisen eteenpäin rekrytoiville esimiehille. Varmistat omalta osaltasi laadukkaan rekrytoinnin toteutumisen sovittujen aikataulujen puitteissa.

Rekrytoinnit kohdistuvat alkuun Vaasaan ja myöhemmin mahdollisesti myös Helsingin ja Tampereen toimipisteille, joten toivomme matkustusvalmiutta Suomen sisällä.

Rekrytointitiimi on kansainvälinen ja lähimmät kollegasi ovat Ruotsissa ja Budapestissä. Tästä johtuen työtehtävien edistäminen ja niistä suoriutuminen edellyttää itseohjautuvuutta, omatoimisuutta ja aktiivisuutta.

Toivommekin, että sinulla on aikaisempaa rekrytointiosaamista, työskentelyä tukeva koulutustausta ja erinomaiset vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn etkä hätkähdä ajoittaista kiirettä tai paineen alla työskentelyä. Työkielinäsi ovat suomi ja englanti.

Käynnistämme rekrytointiprosessin nopeasti, mutta työt alkavat vasta toukokuun alussa uuden järjestelmän ja rekrytointiprosessin käyttöönoton myötä.

Lisätietoja tehtävästä saat Poolian Rekrytointikonsulteilta Sanna Majavalta, sanna@poolia.fi ja Sigrid Puhilas-Ikoselta, sigrid@poolia.fi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.02.2020
Viitenumero
1387547
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838