Espoo

Release Specialist

Etsimme vahvassa kasvussa olevalle, taloushallinnon ohjelmistoja tuottavalle, asiakkaallemme Release Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilaniemeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hakuprosessi käynnistetään pikaisesti.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävään sisältyy kuukausittaisten ohjelmistopäivitysten yhteydessä ilmenevien vika- ja häiriötikettien koordinointi sekä näiden tapauskohtainen selvittely ja ratkaiseminen yhteistyössä Scrum tiimien sekä asiakaspalvelutiimien kanssa. Päivittäiseen työhön kuuluu paljon sisäistä viestintää, testausta ja laadun varmistamista.  

Tärkeimpiä työkaluja tässä roolissa ovat mm. GIT sekä kommunikointivälineet JIRA, Slack ja Confluence.

Edellytykset

Tärkeää tässä roolissa on ymmärtää tuotekehityksen toimintaperusteet ja toivoisimmekin, että sinulla on tehtävään soveltuva  tietotekninen koulutustausta sekä muutaman vuoden verran työkokemusta tuotekehityksen sekä ketterien järjestelmien parista (esim. Scrum masterina).

Sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointitaidot, kykenet edistämään asioita nopeidenkin aikataulujen puitteissa ja pystyt viestimään sujuvasanaisesti suomeksi ja englanniksi.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle uudet raikkaat toimistotilat erittäin hyvien yhteyksien päässä Espoon Keilaniemessä sekä aidosti positiivisen ja yhteisöllisen työporukan, joka mm. mielellään järjestää yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia ja panostaa työpaikalla viihtymiseen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pian, sillä hakuprosessi käynnistetään nopeasti. Lisätietoja tehtävästä saat Poolia IT:n rekrytointikonsulteilta Sigrid Puhilas-Ikonen, sigrid@poolia.fi ja Sanna Majava, sanna@poolia.fi.

Poolia IT Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.02.2020
Viitenumero
1345651
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839