Helsinki

Reskontranhoitaja

SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys (www.sgs.com). Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 90 000 työntekijää, ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 2000 toimipaikkaa ja laboratoriota. Suomessa SGS työllistää yli 200 asiantuntijaa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Haemme nyt Helsingissä sijaitsevaan pääkonttoriimme taloustiimiin reskontranhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävät 

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu reskontran ja maksuliikenteen hoito, pitäen sisällään mm.
– ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen
-myyntisuoritusten kirjauksen ja perinnän
-avustavia kirjanpitotehtäviä

Lisäksi tehtäviin sisältyy palkanlaskennan sijaisuus sekä muita erikseen sovittavia taloushallinnon tehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva voidaan osittain muokata myös valitun henkilön kokemus- ja osaamistaustan mukaan.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. merkonomi tai tradenomi ja jonkin verran kokemusta taloushallinnon alan tehtävistä. Erityisesti arvostamme kirjanpidon perusosaamista sekä kokemusta palkkahallinnosta. Kokemus taloushallinnon tietojärjestelmistä (esim. Sonet, InvoiceReady) katsotaan eduksi. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi taloushallinnon ammattilainen.

Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Toivomme sinulta aikaansaavaa toimintaotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Kykenet omaksumaan nopeasti uusia asioita ja sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi. Tehtävä edellyttää joustavuutta erityisesti kuukauden vaihteen raportointien aikaan.

Lisätietoja

Tehtävä alkaa ensin määräaikaisuudella jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Tarjoamme sinulle joustavan työn ja mukavan työyhteisön asiantuntijaorganisaatiossa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä Valimon aseman läheisyydessä. 

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

SGS Finland 

SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys (www.sgs.com). Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 90 000 työntekijää, ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 2000 toimipaikkaa ja laboratoriota. Suomessa SGS työllistää lähes 200 asiantuntijaa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.02.2020
Viitenumero
1314753
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833