Helsinki

Reskontraspesialisti

Reskontraspesialisti haussa! Asiakkaamme tavoitteena on olla alansa kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi siellä tehdään monet asiat eri tavalla kuin kilpailijat ja he uskovat, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Pääset mukaan asiakkaamme iloiseen ja Suomen parhaimmistosta koostuvaan porukkaan - osaksi ammattitaitoisia ja kehitysmyönteisiä liiketoiminnan, taloushallinnon ja pilvipalveluiden parissa työskentelevien huipputyyppien joukkoa.  
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Etsimme nyt asiakkaallemme

Reskontrien ammattilaista

osaksi asiakkaamme taloushallinnon ulkoistuspalveluliiketoimintaa.

Tässä tehtävässä vastaat nimettyjen (pääosin isojen) asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontran tehtävistä.  Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitasi tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Työskentelet mm ohjelmistorobotin kanssa eikä paperin mapittaminen tai arkistointi kuulu työhösi, sillä toimisto on täysin paperiton!

Töitä tehdään yhdessä tiimin kanssa, kollegoja tukien ja sparraten. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti (osto)reskontratehtävistä
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on ehdottomasti suuri etu.
  • soveltuvaa koulutusta
  • työotteesi on itsenäinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen
  • innostut uuden oppimisesta ja nautit vaihtelevista työtehtävistä eikä tiukatkaan aikataulut hätkähdytä sinua
  • suuri etu on kokemus Basware P2P:stä ja muista taloussovelluksista.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle? 

Asiakkaallamme löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaiden liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistolla pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista. 

Mitä seuraavaksi? 

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen siis viipyilemättä!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838

Tarja Laakso
puh: +358 20 7290 837

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.09.2019
Viitenumero
423571
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838