Vaasa

Ruotsinkielinen asiakasneuvoja

Haemme asiakkaallemme Nordealle aktiivisia ruotsin kielisiä asiakasneuvojia noin puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan. Työsuhde alkaa alustavasti syyskuun alussa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tässä roolissa toimit asiakkaiden ensisijaisena yhteyshenkilönä ja autat heitä kaikissa pankkiasioissa. Käytät apunasi pankin moderneja työkaluja ja noudatat pankkialan säädöksiä tarjotessasi asiakkaille heidän tarpeitaan vastaavia ratkaisuja. Roolissasi tuet asiakkaita tarjoamalla heille palveluita pankin laajasta palveluvalikoimasta. Hyödynnät myyntimahdollisuudet, joita pankin järjestelmät ja asiakaskeskustelut tuottavat. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja ohjaat monimutkaiset asiat eteenpäin varmistaen, että asiakaskokemus on aina huippuluokkaa. Panostat asiakastyytyväisyyteen ja pidät huolta, että kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat laadukkaita. Olet aktiivinen ja asiakaslähtöinen ja autat kehittämään pankin positiivista työilmapiiriä.

Mitä odotamme sinulta:

  • Sinulla on sujuva ruotsin, suomen ja englannin kielitaito
  • Kokemus asiakaspalvelusta tai myynnistä on etu
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta rahoituksen tai liiketalouden saralta

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille pikimmiten. Huomioithan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Pooliassa Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848).

Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram X TikTok

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
11.07.2024
Viitenumero
17500140
Yhteyshenkilö

Juho Honkanen

juho@poolia.fi

p. +358 20 7290 848