Pohjois-Pohjanmaa

Sähköasentaja

Haemme nyt Junnikkala Oy:lle kunnossapidon tiimiin SÄHKÖASENTAJAA Kalajoen tuotantolaitokselle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työtehtävä on pääsääntöisesti saha- ja jatkojalostuslaitoksemme tuotantoautomaation laitehuoltoa ja vianselvitystä. Sähköasentajana kuulut neljän hengen sähkö-/automaatiotiimiin ja teet tiivistä yhteistyötä mekaanisen kunnossapitotiimin sekä muun tuotannon henkilökunnan kanssa. Kunnossapitotiimin keskeisenä yhteisenä tavoitteena on varmistaa tuotantolinjojen häiriötön käyttö sekä kiinteistötekniikan toimivuus. Vianhaku ja välillä luovakin ongelmatilanteiden ratkaiseminen on oleellinen osa päivittäistä työtäsi. Sähkö-/automaatiotiimi työskentelee kahdessa vuorossa, mutta osallistut vuoroviikoin myös yöpäivystykseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, taloudellisesti vakaan työpaikan sekä erinomaisen ympäristön kasvaa ja kehittyä sähkö- ja automaatio-osaajana. Junnikkalalla työnteko ei maistu puulta, sillä heillä on tutkitusti hyvä yhteishenki, jossa työkaverit tukevat toisiaan. Työpäivissä riittää taatusti myös huonoa huumoria. Henkilöstön hyvinvointia tuetaan tarjoamalla mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietua 400 € vuodessa. Junnikkalalla on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Odotamme

Odotamme sinulta ennen kaikkea reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoa ja vastuunottoa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sähköalan perustutkinto. Sinulla on kyky loogiseen ajatteluun ja hahmotat hyvin monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Voit olla työuran alkuvaiheessa tai kokenut osaaja. Työympäristön huomioiden toivomme, että olet kiinnostunut kehittymään myös automaatio-osaajana.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, hae tehtävää Junnikkala Oy:n järjestelmämme kautta, Sähköasentaja Kalajoelle – Junnikkala Oy

Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.  

Junnikkala Oy

on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 160 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme on laajentumassa ja rakennamme täysin uuden sahakokonaisuuden Ouluun Laanilan teollisuusalueelle. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa. Rakennustyöt Laanilassa ovat alkaneet tänä keväänä!

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
07.03.2023
Viitenumero
15443966
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856